46
Следвайте ни

Робърт де Ниро: Асистентката ми ме окраде!

viber icon

Робърт де Ниро смята, че бившата му асистентка Грейхам Чейс Робинсън е изразходила 3 милиона от милите (равняващи се на 300 хил. долара), с който той разполага като редовен пътник на авиокомпаниите, осигуряващи му отстъпки при полетите, пише fakti.bg. Освен това той е убеден, че тя е прехвърлила още 4,5 милиона мили в собствената си сметка.

Актьорът води битка с бившата си сътрудничка от 2019 година, а сега се завръща в съда за пореден рунд, пише Епицентър. Грейхам Чейс Робинсън заведе дело преди три години срещу холивудската легенда за 12 млн. долара, като го обвини в дискриминация, агресия и неприлично поведение. Разяреният бик отрече нападките.

 

Предистория

Бившата служителка на Де Ниро започнала работа като негов личен асистент през 2008 г. Тя стигнала до поста вицепрезидент в продуцентската му компания "Canal Productions" и отговаряла за производство и финанси. По времето, когато се оттеглила от компанията, Робинсън получавала 300 хиляди долара годишно. В съдебните документи тя твърди, че Де Ниро я наричал "кучка" и ѝ говорел по "враждебен, обиден и сплашващ начин".

Преди време адвокатите на Де Ниро заявиха, че Грейхам заплашила бившия си работодател, че ще разкрие най-дълбоките му лични тайни в книга, ако исканията ѝ не бъдат изпълнени.

Служителката заявява, че холивудският ас я наричал с обидни и подигравателни имена, имал изблици на агресия, провокирани от алкохол, пускал неприлични и вулгарни шеги, карал я да го чеше или да му връзва обувките, уринирал по време на разговор, посрещал я по пижама или халат и я карал да се срещат насаме в апартамента му или в хотелска стая. Актьорът изисквал от нея да е на разположение денонощно. Ако тя не си вдигнела телефона, започвал да я обижда и заплашва.

Де Ниро също така си позволявал нежелан физически контакт с нея. Принуждавал я и да изпълнява "женски" задачи - да му прибира бельото, да закача дрехите, да пере завивките и чисти апартамента му, дори да избира подаръци за децата му. Грейхам твърди и че работила по 11 часа на ден без почивка.

В изтекла гласова поща актьорът може да бъде чут как крещи и псува по адрес на Робинсън, наричайки я "лигла". Той също така я заплашва, че "с нея е свършено" и я пита "как смееш да си позволяваш такова неуважение".

Грейхам коментира, че всичко това е типично за него. "Това беше част от рутината му - когато се напиваше, звънеше на г-ца Робинсън и започваше да я обижда", заяви адвокатката на асистентката Александра Харуин.

Преди тя да заведе делото за 12-те милиона, Де Ниро първи заведе дело срещу нея за 6 милиона долара за нанесени от нея вреди. Тя е обвинена в присвояване на стотици хиляди долари за лични цели - плащала от служебна сметка на компанията собствените си разходи. Според Де Ниро тя се шляела по улиците в работно време и по цял ден гледала сериали в офиса.

Към днешна дата

В подадените сега в съда нови документи се твърди, че Робинсън е гуляла 4 години с картата на компанията. Прахосала ги за храна, Uber, гледане на кучета, камери, iPhone, уроци по пилатес, химическо чистене, цветя за дома и други "джобни".

Твърди се, че тя е конвертирала над 7 милиона мили от "Delta SkyMiles" за 2 години, като е използвала 3 милиона за лични пътувания. Също така е превела още 4,5 милиона в личната си сметка. Де Ниро казва, че стойността на милите е 300 хиляди долара.

Робинсън също така ходила на ваканции в Лондон, където плащала с кредитните карти на "Canal", за таксита, храна. По време на пътуване до Лос Анжелис Робинсън се разплатила с 2600 долара за престоя си в хотел "Montage", 156 долара за една вечеря в "Nobu", други 604 долара за втора вечеря в "Nobu", 729 долара за кола под наем. С пари на компанията.

Робинсън отрича, че е използвала кредитните карти и поставя под въпрос дали е направила всички споменати покупки.

Коментари (1)

Петкан

Петкан

07.01.2022 | 13:35

Сигурно е била вербувана лично от Путин, дето фалшифицира и изборите!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?