4020

Рибите със звездна подкрепа, Близнаците удрят джакпота

ОВЕН

Ден пълен с обрати и интересни ситуации. Ако се мобилизирате и съсредоточи върху най-важното, ще се справите с предизвикателствата. Тези от вас, които ще се върнат към старо хоби, ще се чувстват удовлетворени. Но тези, които отговарят на неочаквани предложения от приятели и опитват нещо ново, няма да скучаят.

ТЕЛЕЦ

Денят ще спокоен и може да се заемете с подреждане на документи и домашни дела. Моментът е подходящ и за проучвания, свързани с някои ваши идеи. Вечерта обещава да бъде особено приятна. Идеална е за общуване с любими хора, а романтична среща няма да ви разочарова, особено ако отидете на необичайно място.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки, че денят ще е по-спокоен, няма да скучаете. Ще може да обърнете внимание на някои изостанали задачи. Време е и за почивка. Няма да ви трябва много, за да възстановите силите си. Моментът е подходящ и да помислите за бъдещето. Възможно е да имате някои наистина добри идеи.

РАК

Днес опитът ще помогне на много от вас да избегнат грешки и бързо да намерят пътя към целта си. Денят ще бъде благоприятен за общуване. Бързо ще се разбирате дори с новите си познати. Близките ви с готовност ще откликнат на всякакви предложения и ще подкрепят вашите необичайни идеи.

ЛЪВ

Опитайте се да приключите с недовършените задачи. Ако се възползвате от предложената ви подкрепа, ще се справите бързо. Възможно е у дома да има повече грижи от обикновено. Нещата обаче няма да изглеждат тревожни и ще имате достатъчно време да се правите с тях.

ДЕВА

Днес ще се насладите на общуването със стари приятели. Дори и да не сте се виждали дълго време, комуникацията ви ще е идеална и ще имате много теми за разговор. Със сигурност ще се появят съвместни планове. В края на деня са вероятни малки парични постъпления.

ВЕЗНИ

Бързо ще се справите с възникнала рано сутринта критична ситуация и още в средата на деня няма да имате причина за безпокойство. Следобедът ще бъде благоприятен за семейни дела и общуване с близки. Може да направите някои по-големи покупки, които ще са полезни за дома.

СКОРПИОН

Днес е разумно да не бързате да сключвате сделки и да правите по-големи покупки. Опитайте се да избегнете разточително харчене и ненужни придобивки. Не пропускайте възможността да зарадвате любимите си хора или да направите приятна изненада на любимия човек. 

СТРЕЛЕЦ

Проблеми, които са обърквали всички, днес ще бъдат решени изненадващо бързо с ваша помощ, за което ще ви помогнат и знанията, придобити преди много време. Това няма да остане незабелязано и скоро може да получите интересни предложения. Покана ще ви изненада, но помислете преди да я приемете.

КОЗИРОГ

Денят няма мине без дребни недоразумения и досадни грешки. Но не трябва да се тревожите твърде много за това. Влиянието на негативните тенденции няма да продължи дълго и скоро ще видите промени към по-добро. Ще получите помощ от малко познати хора, което ще ви изненада приятно.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за разрешаване на финансови въпроси. Не е нужно да бързате. Преглеждайте внимателно докуметите. Сключените днес сделки ще ви носят дълго време добри доходи. Вероятни са и дребни парични постъпления, които е добре да не харчите веднага. Добри новини отдалеч, ще ви зарадват вечерта.

РИБИ

Не трябва нито за миг да се съмнявате в успеха и собствените си възможности. Звездите днес ще бъдат на ваша страна. Денят е подходящ за възстановяване на стари връзки и сключване на мир с тези, с които сте в конфликт. Може да обсъдите семейни въпроси с роднини и да разрешите въпроси, свързани с общата собственост. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?