Следвайте ни

Рибите с голям удар, Овенът го чака важен урок

viber icon

Овен

Ако днес нещо не ви е ясно или се чувствате зле, опитайте се да разговаряте с човека до себе си и да разберете неговите/нейните основания да постъпва по определен начин. Задавайте въпроси, вместо да раздавате присъди. Колкото повече любопитство към живота проявявате днес, толкова повече полезни неща ще научите.

Телец

Ако днес събитията ви подтикнат да дадете на заден ход или да останете на едно място, не страдайте – това не сочи провал или отстъпление, а просто изчаквате да дойде подходящият момент или да се разсеят неяснотите.

Близнаци

Днес емоционалността ви ще е повишена, а дори и самите вие ще установите, че реагирате непредсказуемо. През днешния ден настроенията ви ще се менят бързо: може сутринта да сте весели, а следобед – тъжни, или обратното. Не се поддавайте на мрачни предчувствия – след два-три дни всичко ще ви се струва много по-светло.

Рак

Днес звездните влияния ще ви подтикват да се отдадете на самотни занимания, а не на работа и на социални прояви. Ще искате да останете насаме с мислите и чувствата си. А как ще се разбирате с околните, ще зависи най-вече от настроението ви. Починете си хубаво през днешния ден, защото ви предстои динамична седмица.

Лъв

Колкото по-активни сте днес, толкова по-добре. Не стойте дълго време на едно място – движението и разнообразието ще ви се отразят чудесно. Ако пътувате, бъдете малко по-бдителни и сдържайте нервите си. Някои от вас ще трябва да осмислите новата информация, която сте получили.

Дева

Днес ще искате да си угаждате и ще се почувствате чудесно, ако си доставите някаква наслада за тялото или за душата. Погрижете се за своите собствени потребности – ако сте тъжни, унили или уморени, има вероятност да не си осигурявате нещо важно, от което имате нужда.

Везни

Днес не правете големи компромиси по въпроси, които засягат материалното ви положение. Денят е много подходящ за разтоварваща диета или да направите нещо друго, полезно за здравето.

Скорпион

Ако днес полагате прекалено големи грижи за другите, може да се изтощите. Не пренебрегвайте себе си, само и само да угодите на някого – няма да се почувствате добре, а и никой няма да ви го признае. Грижете се повече за себе си и не позволявайте на чувството за вина да ви попречи да си осигурите онова, от което имате нужда.

Стрелец

Днес е по-вероятно да предпочитате своята собствена компания пред тази на другите – може да искате да обмислите нещо или просто да имате нужда от кратко уединение. Ако се чувствате напрегнати, ограничете общуването до минимум и намерете начин да релаксирате.

Козирог

Днес ще се почувствате по-добре, ако забравите за грижите за околните и се съсредоточите върху себе си. Помислете от какво имате нужда вие – сега не е моментът да пилеете сили, време и ресурси в опит да угодите на всички, или просто да доказвате, че сте най-добрите.

Водолей

Днес чувствата ще вземат превес над разума, така че не очаквайте, че с мислене ще стигнете далеч. Ако човекът до вас или някой ваш близък има нужда от подкрепа, не бързайте да давате съвети – прегръдката може да се окаже по-ефикасна от думите.

Риби

Днес думите на хората може да ви засягат доста лично и нищо чудно някои от вас да се почувствате обидени. Ако обаче успеете да надмогнете емоциите и да кажете ясно какъв е проблемът, може да спечелите много. Денят е подходящ за бизнеспреговори и за финансови операции.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?