1553

Рибите изкарват пари, вижте кой ще почива яко

Да имате страхотен уикенд, приятели!

 

ОВЕН

Не бързайте с важните неща. Сутринта е по-подходяща за някои дребни задачи и дейности, които да повишава настроението ви, въпреки че няма да донесат ползи. Насладете се на разговор с приятели. Може би ще получите добър съвет от тях. Малки покупки ще ви достявят удоволствие. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще се запознаете с хора, които биха искали да ви помогнат. Няма да ви е трудно да им направите добро впечатление. Достатъчно е да се държите естествено и непринудено. Ако преди обед сте имали успехи в работата, следобед може да се отдадете на заслужена почивка.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде забързан и наситен със събития, но ще ви зарадва. Възможността да направите нещо полезно веднага, ще ви достави удоволствие. Ще можете да победите стари съперници и да покажете на какво сте способни. Хората около вас ще бъдат приятно изненадани от знанията и уменията ви. 

РАК

Днес ще поемате нови неща. Ако проявите инициативност, ще заразите и другите с идеите си. Днес ще постигнете много, ако не губите времето си. Сутринта обещава приятни срещи и неочаквани посещения. Вероятни са подаръци и парични приходи. Пътуванията са добър вариант за почивка.

ЛЪВ

Днес правете това, което сметнете за добре. Интуицията ще ви подсказва върху какво точно да се съсредоточите и на какво да обърнете по-голямо внимание. Не губете време за очевидно безнадеждни проекти и не полагайте усилия да постигнете това, което е важно за някой друг.

ДЕВА

Днес няма да се задоволявате с малко. Това е денят, в който трябва да си поставите високи цели.  Ще успеете да ги постигнете и то значително  бързо. Неочаквано ще ви помогнат хора, което ще ви изненада. Общуването с нови съюзници ще бъде приятно. Ще разберете как да увеличите доходите си.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни. Днес е по-добре да не взимате прибързани решения и да не давате обещания, ако има и най-малкото съмнение, че можете да не ги изпълните. Вероятни са дребни недоразумения през първата половина на деня. Те могат да ви объркат, дори да развалят настроението ви за известно време. 

СКОРПИОН

Днес ще имате шанс да получите отговори на трудни въпроси и да намерите ключа към решаването на важен проблем. Информацията, получена преди много време, ще ви бъде полезна. Благодарение на нея ще разберете заплетена ситуация и ще направите правилните заключения. 

СТРЕЛЕЦ

Отделете време за размисъл и не позволявайте на емоциите си да се развихрят. Днес е особено важно да избягвате необмислени действия, да не се вълнувате и да не влизате в спор. Опитайте се да не се поддавате на провокации. Вероятни са малки парични постъпления.

КОЗИРОГ

Този ден може да се определи като добър, ако гледате на нещата реалистично и се  фокусирате не върху мечтите, а върху плановете, които наистина могат да бъдат изпълнени. Необичайни събития и съвпадения ще го направят вълнуващ. Вслушвайте се в съветите на близките си.

ВОДОЛЕЙ

Слушайте интуицията си днес. Тя ще ви подскаже как да се възползвате от случващото се и ще ви помогне да избегнете грешки и гафове, ако нещо не върви по план. Ще ви се наложи да взимате решения в движение. Няма причина да се притеснявате - ще направите всичко както трябва. 

РИБИ

Страхотен ден за общуване. Вашето мнение ще бъде изслушвано от хора, които преди не са се интересували от него. Това ще се окаже полезно - неочаквано ще получите подкрепа, която ще бъде много полезна. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси и сключване на договори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?