Следвайте ни

Риана си има двойничка на 7 години, вижте я СНИМКА

Когато за първи път снимката на 7-годишната Ейла Скай се появи в интернет пространството, много хора си помислиха, че певицата Риана просто е взела свой кадър и го е пуснала през някои "подмладяващ филтър". Двете определено си приличат толкова много, че не само вниманието на Тайра Банкс бе привлечено от момичето.

Тези дни до имейла на редакцията на списание "Allure" бе изпратено съобщение, че Ейла е подписала първия си договор като лице на козметичната марка "Тhe Mane Choice". Брандът се занимава с продукти за коса, изцяло с натурални съставки.

"Тя не само има невероятно отношение и етика на тази млада възраст, но и обича косата си. Напълно разбира ползите от използването на добри продукти", пише изпълнителният директор и съосновател на "Mane Choice".

В Инстаграм акаунтът на Ейла, който се поддържа от майка ѝ - Бриа Кай, вече е качен очарователен видеоклип на момичето, в който тя държи два продукта Mane Choice и казва: "Нямам търпение да използвам своята Tropical Moringa", имайки предвид колекцията Tropical Moringa Sweet Oil & Honey Endless Moisture на марката.Неотдавна моделът Тайра Банкс също успя да се свърже с двойничката на Риана, като я покани на прослушване за роля в своя тв проект "Modelland". Тогава в директна връзка, чрез приложението FaceTime, Банкс каза на детето:

"Най-добрият съвет е да учиш усилено и да знаеш, че работата като модел винаги ще те чака. Затова завърши училище и слушай майка си, като не пропускаш да пишеш всичките си домашни", мъдро я посъветва Тайра.

В Инстаграм Ейла вече има над 141 хил. последователи и няма съмнение, че само след няколко години ще се превърне в успешен модел, за който дизайнерите ще се борят. Но преди това трябва да си напише домашните.

Източник: Дир.бг

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

14.08.2019 | 00:47
1 1

Дрън дрън,те всички снежанки си приличат.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?