4020

Риалити войната започна: bTV отмъкна култови звезди на Нова

Войната за вниманието на зрителите става все по-ожесточена. И двете големи телевизии искат да имат най-доброто от най-доброто. 

Само след два месеца предстои новият челен сблъсък „Биг Брадър” (Нова тв) срещу „Островът на 100-те гривни” (bTV) и двете телевизии ще се избият за зрители. Вече се използват всякакви примамки за звезди. Така  bTV успя да отмъкне три звезди на Нова тв от „Игри на волята”.

"Островът на 100-те гривни", който тръгва наесен, отсега дава заявка да провокира висок зрителски интерес, особено пък след като в него ще се съберат култови риалити имена, пише БЛИЦ.

Става дума за култови имена като тези на Валери, Мудева, Мирела от предишния и от по-предишния сезон на "Игрите", които наскоро пуснаха любопитни сторита от... Филипините.

Именно на това екзотично местенце се снима в момента новия риалити формат, а тяхното присъствие там със сигурност не е случайно. Каква точно ще е ролята им в шоуто обаче предстои да видим.

Факт е обаче, че кражбата на кадри, която bTV прави спрямо Нова тв, няма как да остане без последствия, ако познаваме добре родния тв фолклор. Сега вероятно, за да си "върнат за жеста", от Нова ще направят още по-мощен контраудар.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?