Следвайте ни

Резил! Алекс Петканова се изложи жестоко, показа си... СНИМКА

viber icon

Алекс Петканова полага сериозни грижи за себе си и това си личи в перфектните ѝ форми, безупречния ѝ стил и красивото ѝ лицe. Макар, че стана майка, тя стопи натрупаните през бременността килограми буквално за седмици. Красавицата не крие, че тялото ѝ е перфектно не само заради усилията, но и заради пластичните ѝ операции.

Съпругата на Лудия репортер е откровена, че се е подлагала на две операции за увеличаване на бюста и в момента в гърдите си има общо 900 кубика силикон. Вероятно Петканова е прибегнала до пластичната хирургия, не само за да повдигне собственото си самочувствие, но и защото с по-голям бюст би рекламирала бельо и бански доста по-успешно.

В момента Алекс и Дани са на почивка в Доминикана и моделката се възползва от малкото свободно време, за да отговори на някои въпроси от почитатели в Инстаграм. Единият от тях бе: "Кой е най-големият минус на силиконовия бюст?". На това питане красавицата отговори повече от изчерпателно, като дори приложи и снимков материал.

Алекс Петканова

Алекс сподели, че най-неприятният момент са белезите, които тя все още има, макар и от тази интервенция да са изминали цели шест години. Петканова сподели, че това е единственият недостатък на силиконовия бюст, с който се е сблъскала, пише woman.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай