71

Ревю на Жени Калканджиева събра успешните дами в България

Едни от най-успешните дами в България се събраха на едно място в зала "Силует" на хотел "Маринела" в София. Поводът бе ревю на жени 45+, с модели от първата колекция на Жени Калканджиева и нейната близка приятелка Надежда Неева.

Мария Гроздева, Жени Калканджиева, Деляна Маринова - Джуджи, психологът Ани Владимирова, Галина Бел, Вяра Тодорова и още много класни дами дефилираха на подиума.

В публиката бяха най-успешната ни българка в Холивуд Мария Бакалова, в компанията на сина на Мария Гроздева, Юлияна Дончева Недкова, дизайнерът Жени Живкова, Борислав Сапунджиев - Урсула, Миглена Ангелова и десетки други близки, приятели и колеги на най-известната ни Мис България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тази

Тази

09.03.2023 | 08:29

още ли е жива след толкова алкохол и наркотици? Изглежда като бабичка вече. Иначе от сервитьорка в хотела на Илийчо знам, че на една маса са си яли и пили Дрина и Ивайла Бакалова (две куч.ки в едно) без да им пука, нали валят пари.

Отговори
1 0
Дамомразец

Дамомразец

08.03.2023 | 17:02

Когато в медиите употребят думата "дама" се сещам за нещо, което прочетох отдавна в един вестник. Във Варна Илия Павлов празнувал рожден ден. В един момент зазвучали ритмите на цигански кючек.Сърцето на баш дамата Дарина Павлова не издържало и тя скочила на една маса и закършила знойна снага в ориенталските ритми! А журналистът, запленен от тази експресия,заявява възторжено: "И други дами последваха примера на Дарина Павлова!". Аз пък казвам: "Ега ти дамите, егати и чудото!"

Отговори
2 0
ХА ХА ХА ХА

ХА ХА ХА ХА

08.03.2023 | 20:39

Ma недейте така, политнекоректно...ХА ХА ХА ХА

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?