46
Следвайте ни

Ревността й удари тавана! Марта Вачкова заплашила да блъсне бременната жена на Владо

viber icon

Един от най-драматичните епизоди в любовта между Марта Вачкова и Владо Пенев e свързан с бременността на съпругата му. Това е и единственият момент, в който двамата са отдалечени един от друг. Марта много го ревнувала от съпругата му и дори му забранила да прави бебе. „До последно криеше от мен, че Мария е забременяла. Бях му казала: „Само да чуя, че ще ти ражда дете, да знаеш, че ще я блъсна с колата да не го роди!” Е, шегувах се, разбира се. Имаме си ние черен хумор... Много обичам дъщеря му, както и той на моята!”, връща лентата на спомените актрисата.

Подобно на героинята си от сериала „Откраднат живот” – медицинската сестра Магда Жекова, Марта силно искала да се грижи за изоставено момче или момиче, но впоследствие се отказала, защото животът й поел по неочакван път.

„Навремето се бях зарекла, че след като се роди дъщеря ми, ще осиновя второ дете. За съжаление, аз се разделих с бащата на Рада и я отгледах сама. Нямах физическата и емоционалната сила да се справя с още едно дете. Щеше да ми бъде много трудно!”, разказвалa e Вачкова за несбъднатите си желания.

Въпреки че тогава не осъществила намеренията си, сега актрисата често е ангажирана с благотворителни каузи и помага на сираци. „Те имат нужда най-вече от пълноценно общуване, а не от пари, дрехи или вафли. Обичам ги, каня ги на театър, много си говорим с тях”, споделяла е Марта.

Дъщеря й Рада също се е включвала в различни благородни инициативи. Младата жена е завършила Националното училище за изящни изкуства и често помага на деца в неравностойно положение да рисуват, да творят и да опознават света. Самата тя е израснала без баща и неведнъж е признавала, че особено в ученическите години той много й е липсвал. Въпреки подкрепата, която имала от майка си, девойката усещала колко е трудно да растеш без бащино рамо, на което да се облегнеш.

Вачкова се раздели с таткото на Рада по много драматичен начин и дълго време водеше война с него. Актрисата дори нарече бившия си Радко Миладинов „престъпник”, но в крайна сметка отказа да го съди, за да не се натоварва с негативни емоции. След раздялата с актрисата той години наред не плащаше издръжка на дъщеря си, създаваше и други проблеми на семейството - нарочно не позволяваше на момичето да пътува в чужбина и отказваше да подпише предназначените за тази целта декларации. Чак когато Рада навърши пълнолетие, родителят й прояви интерес да се срещне с нея, ала твърде късно – тя не го прие с отворени обятия.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта успя да изгради крепка дружба с колегата си Владо Пенев, който днес е най-добрият й приятел и спътник в живота. Известно е, че в студентските си години двамата са били гаджета, но за кратко, а после запазили идеални отношения. „Съжалявам, че не родих дете от Владо, той е сродната ми душа. Тогава бях студентка – малка и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви страшно важни неща. Сега ме е яд. Баща ми също искаше да забременея от него и изобщо той да бъде мой мъж. Но пък, така или иначе, сега Владо е най-близкият ми човек!”, разказвала е наследницата на Григор Вачков.

С днешна дата артистите се радват на порасналите си деца. Те най-сетне се събраха, макар и в по-зряла възраст. Двойката често обикаля по екскурзии – и в България, и в чужбина. Цяло лято Марта и Владо бяха на море, но септември настъпи и дойде време да се върнат на работа – актьорите са част от детективския панел на „Маскираният певец”. „Днес за мен официално почивката и лятото свършиха. Довечера - ново начало!”, обяви Вачкова часове преди началото на предаването.

Прави впечатление, че 62-годишната звезда е опънала лицето си за старта на шоуто. Преди бръчките й бяха доста по-дълбоки и разликата е очевидна. Не е ясно обаче дали си е слагала ботокс и филъри, или е прибегнала до други процедури. Марта неведнъж е показвала разкрасителната си рутина в социалната мрежа. Тя посещава популярен салон, където професионалисти се грижат за визията й. Вачкова е наясно, че няма как напълно да заличи белезите на времето, но пък разчита на специалистите да освежават максимално външния й вид.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Биби

Биби

24.09.2021 | 02:54

Тая наистина е селска проклетница, това за говорене ли е? - щяла да блъсне бременната му жена, за да не роди!!! нямам думи!!! Тоя Пенев какво се е замъкнал с нея? Майка й го искала за зет. Ужас!!!

Отговори
12 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?