71

Ревниво момиче се омъжи за бащата на бившия си

Ревниво момиче стана мащеха на бившия си приятел и се опита да провали новата му връзка. На скандалната история гласност даде сестрата на младежа, пише Daily Mirror.

"Една от ужасните бивши приятелки на брат ми се омъжи за баща ни и стана наша мащеха", започва разказа си в Reddit тя.

А когато жената разбрала, че доведеният й син ще се жени, започнала да го ревнува и заявила, че годеницата му не е достойна за него. 

Това обаче далеч не било всичко. Тя изразила желание да участва в годежното парти и поискала да изнесе реч на него. А на самото събитие пък се появила в бяла рокля, което тотално ядосало бъдещия младоженец. 

"Всичко това накара брат ми и годеницата му да се почувстват много неудобно", отбелязва сестрата на младежа. 

Близките на младоженеца помолили приятели да се погрижат бившата му приятелка и настояща мащеха да не се доближава до него на партито. Освен това подкупили обслужващия персонал, като ги помолиха да "направят деня на мащехата малко по-труден".

В резултат на това барманите няколко пъти разлели напитки върху момичето, а сервитьорите не й давали храна.

Сестрата на младоженеца пък лично се погрижила мащехата да не се появи на семейните снимки. А когато грабнала микрофона, за да изнесе речта си, той бил изключен.

Много интернет потребители осъдиха поведението на бившата приятелка на младоженеца.  

"Не разбирам как някой може да се ожени или да спи с бившата приятелка на сина си", "Обичам баща си, но той щеше да е мъртъв за мен, ако направи това на брат ми или сестра ми", "Това, което наистина не разбирам, е защо този човек изобщо все още говори с баща си", са само част от коментарите под поста й, пише jenata.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?