Следвайте ни

Ретроградният Меркурии носи възможности на раци и деви

 

На 7 юли настъпва поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий, преминаваща през Лъв и Рак. Следващата такава фаза ще настъпи на 31.10.2019 година. Какво ни очаква в общ план?

В периода 7 – 18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв, а влиянието му ще се усети най-силно от представителите на зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Телец, Скорпион и Водолей.

От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е важно да преосмисляме своите действия и думи, да овладеем егото си. Сега е моментът да поправим неща от миналото, които не сме могли, да покажем чувствата си по подходящ начин. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Ретроградната фаза ще окаже влияние върху вашия 5-и дом на творчеството и самоизразяването. Ще бъдете вдъхновени за нови действия или прозрения. Слънцето и Луната пък ще окажат влияние на вашия 4-и дом на личната сигурност и семейството. Възможно е да има раздвижване в кариерата, да искате да започнете нещо ново в любовта. Бъдете предпазливи да не объркате импулсивността си като вдъхновение.

Телец

Телците ще се наслаждават на времето, ще се чувстват готови да поемат по нов път в любовта, кариерата. Ще почувстват прилив на енергия, но и ще залагат много на това в личното си пространство да се чувстват комфортно. Ако ви предстои важна комуникация, подписване на договори, по възможност отложете разрешаването им или намерете алтернативен път към целите си, докато ретроградната фаза приключи. Каквото и да правите, просто не скачайте с главата напред.


Близнаци

Независимо дали става дума за работа, образование или дори за лично присъствие, не позволявайте на тревожността да ви управлява. Възможно е да изпитате известно неудобство по време на ретроградната фаза, но това е нормално за вас. Препоръчително е да намерите вашата щастлива среда. Пред вас скоро ще се появяват финансови възможности, но ако не харчите неразумно, отворени сте за нови контакти, не се о

Рак

Раци, покажете се и сияйте, Вселената ще ви даде много изненади! По време на ретроградната фаза, някои представители на зодиака е възможно да получат нови възможности свързани с работата или финансите. За други, това може да значи да излязат от своята зона на комфорт, за да получат новите възможности. Бъдете вдъхновени! Излъчвайте светлина към другите, но се грижете и за собствения си комфорт.

 


 

Лъв

Лъвове, не позволявайте на негативните мисли да ви превземат. Вместо това си осигурете време, в което да се поглезите, да си починете. Ще бъдете развълнувани, донякъде и напрегнати от новите пътища, които се откриват пред вас. Прекарвайте достатъчно време в приятна компания, зареждайте се с положителна енергия.

Дева

Ретроградната фаза на Меркурий може да ви донесе много нови възможности, но и отговорности с тях. Отдайте се на забавления и почивка, за да се заредите с вдъхновение. Много Деви се движат или се опитват да продължат напред в търсенето на по-добри възможности за кариера, живот. Важно е да прецените колко енергия влагате в събитията край вас. Вярвайте в успеха и не се отказвайте.


Стрелец

Голямото количество информация, което ще достигне до вас, ще ви накара да се чувствате по-възприемчиви, интуицията ви също може да се засили. В близко бъдеще е възможно да получите неочаквани печалби. Хубаво е да повишите вашите положителни вибрации и да се отдадете на почивка.

 

Козирог

Козирози, по време на ретрограден Меркурий не е най-доброто време да си играете на власт. Ще трябва да вярвате повече в доброто, успеха, но и да проявите търпение. Тези, които са твърде самодоволни, стремящи се към съвършенство на всяка цена, могат да претърпят провали.


Водолей

Оптимизмът ще ви е нужен. Вашите усилия да развиете себе си чрез творческо себеизразяване или да излезете от зоната на комфорт може да са били пренебрегнати от някого, който има значение за вас. Възможно е да почувствате някакъв застой. Препоръчително е да не приемате случващото се твърде лично. По време на ретроградната фаза, може да имате желание да общувате с някого за това как се чувствате… но не прекалявайте със споделянето. Отдайте се на повече забавления.

Риби

Дайте възможност на вашите идеи да се реализират. Възможно е да се почувствате по-плахи по отношение на резултатите, които сте постигнали през последните седмици с личния си растеж и в рамките на кариерата си. Меркурий може да ви направи по-самокритични. Не се поддавайте на негативните мисли. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи.

 

Източник : az-jenata.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?