46

Ретро поп фолк певица изгуби цяло състояние, болката е голяма СНИМКА

Финансови проблеми се стовариха на главата ретро певицата Вероника. В разгара на лятото изпълнителката обяви, че затваря заведението си за гофрети и други сладки изкушения в центъра на Бургас, като разпродава цялото оборудване и интериор, пише HotNews. Постът й трогна много нейни клиенти, които изказаха съчувствие и отбелязаха, че мястото, което до преди две години тя разработваше, е било едно от най-хубавите за отдих и сладки изкушения в Бургас.

В обявата си Вероника обяснява, че оборудването се предлага на много ниска цена и опция за договаряне. Изпълнителката, която нашумя и с дуетите си с колежката си Магда, се е отказала от обекта, в който вложи много усилия и любов. Той се намира в центъра на града, но според запознати не му е провървяло и за високите цени.

Вероника има и още едно заведение, което е с концепция на ресторант. С него нещата обаче са наред, поне засега. Със заведението за гофрети на Рони не й провървя, тя отвори втория си обект преди близо две години. Очевидно обаче не е имал същият успех, както на първото й заведение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Някой

Някой

12.07.2022 | 12:26

Много важно. А вие се научете да пишете правилно.

Отговори
0 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?