46

Ретро музикален фест завладява столицата

Най-големият ретро музикален фестивал в София връща заряда на 90-те години на 20. век. Фестивалът RETROVERSE: RETRO LOVERS FEST ще се състои на стадион “Юнак” на 6 и 7 oктомври. За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те, като C-Block, NANA, SNAP, Technotronic, Hot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli Vanilli, La Bouche, Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и "Гумени глави".

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България, част от терен с обща площ от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони, 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар, със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони. Веднага след концертите, от 22:30, ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта. Първите 500 билета са с 25% намаление​. Цените започват от 50 лева. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата