Следвайте ни

Ресторантите в Пловдив се пукат, режат менюта заради липса на персонал

viber icon

Зав​еденията в Пловдив ще бъдат с нап​ълно заети 50% от местата, както гласи заповедта на здравния министър. Резервациите са започнали светкавично още в петък вечерта, когато рестартът за 1 март беше потвърден.    

Собствениците се надпрев​арват по щури идеи, гост-изпълнители и интересни менюта, за да привлекат купонджиите.  В повечето кръчми ще въртят чалга евъргрийни и ретро парчета. Проверка на  „Марица“ показа, че в много заведения менютата ще бъдат поорязани, защото не са смогнали с доставките и осигуряването на персонал в кухнята. Около Гребната собствениците ще заложат на пици, хапки, картофи и салати.   
Пивници в „Капана“ пък ще заложат на бироманите и на силна музикална програма с живи участия. Там ще гостуват два таланта от „Гласът на България“, а в следващите дни - Милена. 

В ресторант „Малката Марица“ витрина с морски дарове ще глези щастливците, направили резервация. От стъклото ще намигат 5-килограмов октопод, 8-килограмова сьомга, 5-килограмов калкан, също черноморски миди и рапани. Гръцки оркестър, хитовият изпълнител Сотос Карабелас и Няголета ще веселят гостите.  


Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Коментари (4)

Ахаха

Ахаха

01.03.2021 | 21:21

Само да не стане след седмица да се пукат ковид секторите. Там резервации няма

Отговори
0 0
Намигване

Намигване

01.03.2021 | 12:18

Големи сте с.мешници! Значи от витрината ще ни намига октопод.По-зле написано не може да бъде.Гръмки заглавия с м.алоумно написани статии! Поздравления Марица! На абсолютното дъно сте!

Отговори
14 2
Хаха

Хаха

01.03.2021 | 11:34

Ееей,супер статия значи. Остана да видим реалноста каква ще е.Тъй като гледаме,май няма да се случат нещата. Явно днес ви е ден за поръчковите статии.

Отговори
8 1
222

222

01.03.2021 | 13:09

не само поръчкови, но и платени

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?