Следвайте ни

Репортерка на "Папараци" си направи селфи с Миле Китич

Репортерката на "Папараци" Елизабет Методиева си направи селфи със сръбската легенда Миле Китич. Свидетели на фотоса станаха 20 хиляди души по време на тридневния събор на община Доспат.

 

Миле се качи на сцената в час пик, след като на нея вече се бяха изявили пловдивското дамско трио "Сопрано" и народната певица Радостина Паньова. Публиката го посрещна с бурни аплодисменти и запя с него. Китич сам извика на сцената Елизабет и я дари със звездния миг. 

 

"Толкова много хора не сме виждали досега на събор", коментираха хора от публиката, които за първи път посещават празника на Доспат. А тази година жителите имат двоен повод да празнуват, защото се навършват 45 години от обявяването на Доспат за град. 

Организаторите се бяха постарали да угодят на всеки музикален вкус. В петък вечерта на сцената се качиха Николина Чакърдъкова и Алисия. В неделя пък за доброто настроение на жителите се погрижи народната певица Росица Пейчева.

Иван Кирев

Репортер екип „култура и шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?