Следвайте ни

Репортерка на Гала я заряза, покри се в чужбина СНИМКА

Екс господарката на ефира Ева Веселинова изненада феновете с горещи кадри от Италия. Красавицата се е отдала на релакс в живописния курорт Санта Мария ди Леука.

Освен да се наслаждава на красивата природа, древните руини и живописните брегове на морето, Ева се е отдала и на философски разсъждения, пише „България днес”.

"Как ще спреш ти мене - волната, скитницата, непокорната - родната сестра на вятъра, на водата и на виното....”, пише красавицата. И позира в тясна рокля, която разкрива всички извивки на пищното й тяло.

Блондинката споделя още, че за нея „е примамица непостижното, просторното, дето все сънува пътища - недостигнати, неминати, - мене как ще спреш?"

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (3)

Спин

19.08.2019 | 17:50
2 0

Момент... Смо да пръдна..... Оооох готово

Рори

19.08.2019 | 12:27
5 0

Най добре да си остане там!

Спомоществувател

19.08.2019 | 11:34
16 1

А бе хора, когато пишете тия работи не осъзнавате ли, че тая Веселинова и коя да е от подобните й не са сами по тия курорти. Напишете за човека зад кадър, тоя където ги снима - какъв е, що е, за какво се бори. Това е далеч по-интересно. За килфльоците е ясно, че ги водят по тия места и им плащат масрафа. Ама дайте за спонсора инфо. Това е журналистика. Капиш!?

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?