Следвайте ни

Рекордьорката по плуване Нина Рангелова ще става майка

Не се притеснявайте, не съм глътнала бурито, написа пловдивчанката и после обяви важната новина

Tрикратната участничка на олимпийски игри и автор на над 70 национални рекорда в плуването ни - Нина Рангелова, ще става майка. Щастливото събитие обяви самата пловдивчанка със статус и снимка от ваканцията й на Хаваите с нейния съпруг - литовеца Миндаугас Садаускас.

„Това обяснява как се чувства моето плажно тяло тези дни… Не се притеснявайте, не съм глътнала бурито. Бебето Садаускас ще се появи през декември“, написа Рангелова. Новороденото ще е момче.

Нина живее още от студентските си години в САЩ, където се дипломира в Южния методистки университет на Далас. С бившия литовски плувен национал Миндаугас Садаускас се ожениха през 2018-а в Каварна. Кумове на младоженците бяха най-добрите им приятели от детинство и ученическите години - Десислава Кръстева и Лайсвунас Стипинас. Сред гостите бяха и съотборниците на пловдивчанката от Младост ’91 и националния тим Динко Гешев, Александър Шопов, Венцислав Айдарски и други.

Нина Рангелова се сгоди за дългогодишния си приятел Миндаугас Садаускас навръх новата 2018 година. Литовецът я изненадал с годежен пръстен пред камината. Двамата са заедно от 8 години. „Време беше да се сгодим официално. Нашата вечност започва от този момент. 2018-а трябва да бъде добра година“, написа Рангелова тогава в социалните мрежи. Преди две години и половина Нина обяви, че слага край на кариерата си и ще продължи да живее в САЩ.

 

 

Иван Кирев

Репортер екип „култура и шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?