Следвайте ни

Рече и отсече! Скандална СНИМКА на Халваджиян запали мрежата

viber icon

Магърдич Халваджиян разбуни духовете в социалните мрежи с последната си снимка. Той често показва будната си гражданска позиция и явно отново е решил да изрази мнението си по наболял въпрос - ваксинацията срещу коронавирус.

 Във Великобритания от вторник официално започна имунизирането срещу К-19, а днес налице вече са и данни за алергични реакции след ваксинирането. Скоро в България също ще имаме възможност да избираме между няколко варианта на превенция, а по-рано дори премиерът Бойко Борисов разкри решението си дали ще се ваксинира срещу заразата.

Халваджиян обаче видимо не мисли, че е редно хората да избързват да си поставят имунизация. Популярният продуцент качи две снимки, естествено едната бе с ефект, които бе именувал "преди и след ваксинация". На едната той изглежда напълно добре и здрав, а на другата е с очила и лилава коса, наподобявайки мъпет.  

Явно Маги е решил да покаже на приятели и последователи, че към този момент  не възнамерява да се възползва от възможността за превенция срещу коронавируса, а колко човека ще последват примера му, можем само да гадаем, пише Blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?