Следвайте ни

Рече и отсече: Лили Иванова взе важно решение, това ли е краят?

viber icon

Лили Иванова взе важно решение, което разочарова стотиците й почитатели. Примата на родната естрада отлага и турнето си през 2021 г., издадоха близки до певицата пред „Телеграф“.

Основната причина е пандемията с налагащите се мерки за сигурност и най-вече зрителите да са през място. Примата на примите не искала залите, пред които пее, да са полупразни, но и не желаела нейните изяви да са повод за нарушаване на мерките за безопасност. Тя смята, че трябва да бъде за пример и в това отношение, макар досега да не си е пуснала снимка с маска.

Тази година Лили отложи турнето си, като старта му го прехвърли за февруари 2021-а. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур. Като ще се наложи отново да пренареди концертите. А и да бъде създадена процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът на Лили обаче я убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали.

Лили искала да запази само няколко прояви през декември догодина. Като на първо място ставало въпрос за концерти в зала 1 на НДК и прояви в Пловдив. Освен това от екипа й сметнали, че може да има и концерти на открито в летни театри и удобни заведения.

Очаква се тези дни Лили да оповести окончателното си решение, засега тя държала да няма нито един концерт преди декември 2021 г.

Тази година освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили смята да пусне и луксозен мултимедиен проект, включващ албум със стари снимки и спомени, разговори с различни журналисти и др. Част от тези снимки примата вече публикува в социалните медии, а за другата феновете трябва да почакат, пише Monitor.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Е, че как иначе:

Е, че как иначе:

02.10.2020 | 10:18

лигавата бабиера си има достатъчно пари. Не че са заслужени, защото не само тя може да пее на този свят, все пак, а хонорарите й са безумни, ама кой както се уреди. Да не би да е по-талантлива от другите български певци? Не разбира се, но колкото е грозна, толкова е нагла и алчна. Харчи с шепи за глупости, както се разбра вече - на фона на мизерията в страната. Но най-смешното е, че се пази да не се "затрие" случайно, мисли си и иска да живее вечно... Жалка е! А колко е развратна, само тя си знае...

Отговори
1 0
Марко

Марко

30.09.2020 | 10:42

На тези години да правиш дългосрочни планове е лишено от разум, дай боже живи и здрави до декември 2021 г

Отговори
3 1
Чочо

Чочо

29.09.2020 | 09:58

К..у

Отговори
3 0
Чочо

Чочо

29.09.2020 | 09:57

Боли ме к..у

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?