Следвайте ни

Разюздан кючек до парламента изправи на нокти столичани СНИМКИ

viber icon
Видео към песента "Хилядарка" на Сашо Жокера и Румен Борилов е заснето на метри от бившия партиен дом. Клипът има ба близо 5,5 милиона гледания, пише bgdnes.bg.

Атракцията са четири полуголи момичета, които предизвикателно се кълчат близо до т.нар. Триъгълник на властта, който включва президентството, Министерския съвет и Народното събрание. Съвсем наблизо са още Дворецът, Народният театър "Иван Вазов" и сградата на Българската народна банка.

В клипа сградите ясно се виждат като фон, но на преден план са татуираните мадами, които няколко минути не спират да друсат дупета. И кадри от дрон, на които се виждат служители, на които се плаща за синята зона, случайни минувачи и паркирани автомобили. от кадрите се вижда, че няколко човека трудно вярват на очите си за това, което се случва пред тях, и вадят телефоните си, за да запечатат този забележителен момент.

Сашо Жокера и Румен Борилов се возят в тузарско червено возило, а на моменти клипът се пренася в механа, където бесните кючеци продължават, но в компанията на повече хора. Не по-малко любопитен е текстът на парчето:

"Обичам да си правя кефа,

не се събирам с другите в кенефа.

Кеф ми става на душата,

давам начало на играта.

Искам да печеля

хилядарка на ден.

Всички да започнат

да работят те за мен.

На всеки му е яко

да се движи с мен.

Щото ме познават,

знаят, че съм зареден".

Повечето от феновете одобряват песента и клипа към нея, но не липсват и такива, според които изпълнителите са се изложили със снимки на подобно централно място.

На жълтите павета на няколко пъти чуждестранни компании снимаха филми, но рядко може там да бъдат видени чалга изпълнители и разголени танцьорки, които мятат телеса.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ццц

Ццц

04.02.2021 | 17:23

Всичките селтаци са в Софето, халал да им са. А полицията къде е? Колко платиха гологъзестите на Общината за порното, което са снимали? България - държава на абсурдите!

Отговори
2 0
Кочинаааааааааааа

Кочинаааааааааааа

04.02.2021 | 14:35

Кочинаааааааааааааааааааааааааааааааааааа............

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай