Следвайте ни

Разврат в поп-фолка: Звезда на Пайнер пусна голи СНИМКИ 18+

Певецът от каталога на "Пайнер" Лазар, познат ни и от "Мюзик айдъл преди години, реши за пореден път да покаже напомпаното си тяло.

Снимка: Гугъл

Този път Лазар реши да захвърли всички дрехи и да се покаже както майка го е родила. За да избегне обвинения в порнография все пак реши да закрие най-интимните си части с... чиния пълна с плодове. 

"Закуската е най-важното хранене за деня... поне така казват..", написа като статус към фотоса. Последваха редица закачливи коментари, които накараха голия Лазар да се изчерви от срам. "А ръцете? Не ви виждам ръцете!!! Върху фотографа ли са?", пита негов приятел. Лазар побърза да отговори, че той е направил снимката и е прекалено срамежлив, за да присъстват други хора. 

Други пък веднага забелязаха, че на чинията с вкусни плодове липсва банан. Лазар за пореден път изпита неудобство, но не посмя да отговори, че всъщност банана е сама за определени хора. Плочките на корема му обаче будят възхищение, а той не спира да дразни по-пълничните си приятели в социалната мрежа, които мечтаят да изглеждат като него, пише show.blitz.bg.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?