46

Развя бялото знаме: Още една поп фолк певица се нави на силикон

Огромният бюст сякаш вече е задължително условие за кариера в жанра 

На всички ни е ясно, че няма как да си фолкпевица и да бъдеш без силикон. Засега май само Райна е успяла да удържи фронта, но новите фолк гърли бързат да издуят пазва, за да бъдат конкурентноспособни на пазара. 

Една от най-актуалните млади певици се престраши да издуе пазвата, а резултатът се забелязва от километри. 

Талантливата Лидия, която е от музикалния лейбъл на певеца Галин, вече е с едни гърди по-напред. За никого не е тайна, че тя е голям почитател на пластичната хирургия и за скромните си 21 години е минала през няколко подобрения. 

 

Тя няколко пъти си оперира носа, след като роден пластичен хирург я окепази и не приличаше на нищо. Турски специалисти успяла да оправят дихателния орган, но пък сега певицата ма драма с брадичката, която също е пипала, но резултатът е плачевен. Вероятно при Лидия интервенциите ще се случват по няколко пъти, за да има добър резултат. 

Или да се надяваме с вдигането на хонорара да успява да задели повече средства и да ходи при истински специалисти, а не при измислени такива, които цакат пазара с ниски цени и съответно качество, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Стопер

Стопер

16.12.2022 | 06:28

Статията ви е пълна с правописни грешки...

Отговори
14 2
Ники

Ники

15.12.2022 | 19:49

Каквото и да си коригират,идва видов ден-кано родят истината ще излезе на явен.

Отговори
11 2
Ненужна статия

Ненужна статия

15.12.2022 | 17:57

Аз разбирам, че журналистите трябва да си изкарат парите по някакъв начин, ама поне си направете леко проучване преди да пишете статии. Очевидно е, че не е сложила силикон, а повдигащ сутиен. Не може в публикация от 31.10 "да е със силикон" и на стори от вчерашно участие да е без.

Отговори
8 6
Задължително

Задължително

15.12.2022 | 14:05

Силикон ,че без него не може да пее . По точно да блее смотана чалгия . Ако искат и бетон да си сложат пак си остават прости чалгари.

Отговори
26 4
ПаЙнер

ПаЙнер

15.12.2022 | 12:59

A какво ги интересува всичко това нормалните хора?

Отговори
32 1
Анти чалгар

Анти чалгар

15.12.2022 | 12:31

В чалгата е важна визията как изглеждаш колко силикон имаш . Пеенето е на втора линия ако ще да грачиш като сврака важното е да имаш големи джуки и гър...ди .

Отговори
32 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?