1553

Развеждат ли се Шарлийн и Албер? Говори принцесата

Съпругата на принц Албер II от Монако, принцеса Шарлийн, за първи път коментира слуховете за развод. Тя живееше няколко месеца в Южна Африка без съпруга си. Жената засегна тази тема в интервю за вестник Monaco-Matin.

Шарлийн отрече информацията, че възнамерява да се разведе с Алберт, и изрази съжаление, че медиите си позволява да разпространява подобни слухове за брака им. „Обсъдихме тези злонамерени статии заедно и той направи всичко, за да защити мен и децата ни“, каза тя.

През септември 2021 г. принц Алберт направи подобно изявление, като настоя, че няма разногласия между него и съпругата му. Тогава той увери, че принцеса Шарлийн отсъства от Монако по медицински причини.

Принцеса Шарлийн беше хоспитализирана по време на пътуване до Южна Африка през май 2021 г. В резултат на това, вместо първоначално планираните 10 дни, посещението продължи шест месеца.

Според официалната версия принцесата не може да се върне поради инфекция от отоларингит, поради което пътуването по въздух й е противопоказано. Европейските таблоиди твърдяха тогава, че тя всъщност е избягала от съпруга си и планира да остане в Южна Африка завинаги.

На 8 ноември 2021 г. принцеса Шарлийн отлетя за Франция, но никога не се появи публично. На 19 ноември принц Албер II обяви, че съпругата му е изпратена в болница извън Монако. Според него Шарлийн не е била готова нито да изпълнява служебните си задължения, нито за живота като цяло, включително и за семейния живот.

На 14 март 2022 г. принцеса Шарлийн завърши лечението си в швейцарска клиника и се завърна в родината си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Алекс

Алекс

02.06.2022 | 00:05

Принц Албер е. Пише се Albert, но t в края на думата, ако не е последвано от гласна, не се чете. Не сте длъжни да знаете френски, но е редно да проверявате тези неща. Все пак претендирате да сте медия.

Отговори
0 0
Биби

Биби

29.05.2022 | 05:56

Този принц е с две признати извънбрачни деца, едното от, които е от черна прислужница в двореца. Отвратително нещо, той е, като не въздържан шопар.

Отговори
9 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?