46

Разведената Алекс Богданска скъса синджира след краха с Петканов СНИМКИ

Алекс Петканова преживя тежка година, но животът ѝ се отплаща и моделката изкарва страхотно лято, обикаляйки чудни места, като плажовете в Миконос, Атина, пещерен ресторант, и наслаждавайки се на свободата си.

Кападокия и Израел също бяха част от дестинациите, които Алекс посети в топлото време. Компания й правеше друга красива и известна моделка - Ивелина Чоева, любимата жена на Сашо Кадиев.

За тялото и начина, по който й седят банските, на Алекс могат да й завиждат много жени, пише ladyzone.bg. А съдейки по храната в чиниите й тя обича да угажда на небцето си. 

Алекс поддържа перфектна форма и усмивката й не слиза от лицето (поне на снимките), въпреки скорошната раздяла с Дани Петканова.

Алекс сподели, че е минала през различни емоции по време на раздялата - агресия, обвинения... Именно това я накарало и да тръгне на психолог.

"Случи се един шок за мен! Имам вина за това, защото не съм усетила индикация, че нещо му е липсвало. Аз бях решила, че Даниел е моят мъж, от него ще имам деца и това е завинаги. Не забелязвах фините нотки и промяната в характера."

 Отношенията им в момента с Даниел Петканов определя като добри. За детето са установили т. нар. споделено родителство - една седмица Габриел е при майка си и след това една при баща си. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бубулечо

Бубулечо

07.08.2022 | 17:36

Аааа тази коя беше нито я знам , нито съм я чувал . А видях тази е онази дето беше с онзи лудия репортер на който не съм чел или виждал нито един репортаж . Май се наричаше така за да е нещо.

Отговори
3 0
Дани Петканов

Дани Петканов

07.08.2022 | 16:05

Сега е г-ца Галакси и друго не близва.

Отговори
2 0
Ала Бала Бала банов

Ала Бала Бала банов

07.08.2022 | 13:04

- Иска Ти Лелина !!!! История за - урволяци !

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?