3906

Разведе се и се видя с пари: Алекс Богданска разраства бизнеса си, нае...

На Александра Богданска не й провървя в брака, но за това пък след развода в бизнеса й потръгна...

 

Моделката и една от най-успешните инфлуенсърки у нас разраства бизнеса си и вече е наела пиар, агент, монтажист и оператор. По време на брака й с Даниел Петканов двамата правели всичко сами, но откакто се разделиха, красавицата е взела екип, който да й помага в работата.

Алекс работи по цял ден - докато обядва, вечеря, преди лягане, пости постоянно. Така живеели и с бившия й мъж, а спалнята им била всичко друго, но не и място за почивка и интимност. Била офис с компютъра, на който монтирали клипове, и те сливали интимна, работна и социална среда в едно и това довело до разрива в отношенията им. 

Сега, вече сама, осъзнавам, че човек без екип е нищо. Преди сама правех клиповете си монтирах ги, отговарях на мейли, комуникирах с клиенти, пишех фактури и плащах данъци. Но вече си имам екип от професионалисти и мога да си позволя да се занимавам само с креативната страна на работата си“, признава Богданска, която вече няма да прави грешката да показва публично новия мъж до себе си.

Научила е и урока си да не се състезава с мъжа до себе си, защото с Даниел често го правели - кой ще вземе повече работа и ще привлече нови клиенти. Той й се сърдел, че приема много ангажименти, защото очаквал да прекарва повече време у дома, пише „Галерия“

Алекс не крие, че приема раздялата им изключително тежко и дори тръгва на психолог. „Минах си доволно през всички състояния - агресията, обвинението, а терапиите ми помогнаха да премина през това и да почувствам облекчение“, споделя тя. Сега с Даниел са в много добри отношения и спазват препоръките на психолога да имат споделено родителство. Затова малкият Габриел прекарва колкото време при нея, толкова и при татко си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Vinetu

Vinetu

27.10.2023 | 15:04

Kurvi zbogom :)))

Отговори
4 0
Фанети Мазакура

Фанети Мазакура

29.10.2023 | 14:57

Бизнесът и е ясен - дигане на краци на паралии с мераци!

Отговори
2 0
Надежда

Надежда

27.10.2023 | 09:59

Много е хубава, но защо носът, като на Майкъл Джексън

Отговори
5 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?