3906

Разведе го, а сега му роди син! Борис Дали стана баща за трети път

Разведе го, а сега му роди син! Борис Дали стана баща за трети път 

 

Фолкпевецът Борис Дали е станал баща за трети път, но упорито крие щастливата новина от публичното пространство. Такива неща обаче, трудно могат дълго да останат в сянка, както става ясно.

На 10 април той е гушнал трети син, но рожбата не е от дългогодишната му спътница в живота Лили Станчева, а от друга жена, която той не е показвал и за която не се знае нищо. Именно това е причината изпълнителят на "Пиян" да не споделя благата вест, че е станал мъжки татко за трети път. Наследникът е кръстен с името Калоян.

 

С дългогодишната му жена Лили Станчева, с която е разделен

 

Пред "Галерия" изпълнителят нито потвърди новината, нито а я отрече. "Не искам да говоря за личния ми живот", лаконично отвръща той пред изданието.

 

Преди две години Борис Дали разкри пък, че е започнал да прави мебели и трактори.

"Така съм устроен, че не мога да седя по цял ден, без нищо да работя", каза той. "Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам", казва още музикантът преди време.

За сътресенията в личния живот на Борис се говори от години. Още през 2020-а медиите писаха, че той се е разделил със съпругата си, с която са заедно от 20 години и имат двама сина. По-малкият е на 11 години, а баткото тази година би трябвало да е абитуриент.

Въпреки опитите им да закрепят семейството си, Борис и Лили са се разделили окончателно преди повече от година. Причината била започналата паралелна връзка от страна на певеца. Именно тя е с настоящата му половинка, която го дари с трето момче в началото на април.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?