Следвайте ни

Разтърсващо! Рени се изповяда за аборт, убийство и тайния си живот

viber icon

Певицата Рени провокира своите фенове с нов и скандален проект, който е кръстила „Искам бебе“. За първи път я виждаме толкова директна, а визията й в клипа е допълнение към различната Рени. Парчето, дело на хитмейкъра Оцко, набира все по-голяма популярност, а заедно в медийното пространство витаят слухове дали Рени наистина няма намерение да ражда отново и да вдига сватба. Пред репортер на „ШОУ“ тя е до болка откровена и за пръв признава за наличието на нова връзка. Говорим си още за предишните й любови, както и за голяма лична драма – аборт, направен преди години. Нейната откровеност е похвална, тъй като много жени са минали по този път, но нямат смелостта да си го признаят.

- Новият ти проект „Искам бебе“ май е най-провокативният ти до момента. Какво те подтикна към това?

- Оцко написа музиката, много лесно се работи с него и съжалявам, че не съм го срещнала по-рано. Невероятен човек е. Лесно се комуникира с него. Веднага харесах песента, която направи специално за мен. Няколко текстописци работеха по текста, но най-бърза се оказа Петя Радева. Един ден отидох на гости при моята колежка и приятелка Есил Дюран, с която си обсъждаме проектите. Тя каза, че трябва да се измисли нещо по-провокативно към текста, за да направи впечатление. На Есил й дойде идеята „Искам бебе от тебе“, а такова нещо досега не е пято. Дори и навремето, когато се пееха повече любовни песни. В момента има повече агресия в текстовете, което не ми харесва, а и не ми отива на мен. Реших, че именно този рефрен ще бъде забелязващ се. Дори хората ще се чудят това ли точно казвам и ще връщат наново да слушат. (смее се) Какво по-хубаво и позитивно нещо от това да искаш бебе?! Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на една жена, влюбена двойка. Хем е провокативно, хем носи добро и положително послание.

- Залагаш и на различна визия…

- По клипа отново работих с режисьора Христо Порязов, тъй като той има кино поглед. Има вече няколко късометражни филма, дори е печелил награди в чужбина. Оставих се изцяло в неговите ръце. Самият клип тръгва като минифилм – влизам в офис като нова служителка, по-различна, секси и разкрепостена. В един момент аз си харесвам един от служителите и цялото действие след това се развива в моите мисли и фантазия. Реших да заложа на по-различна визия, защото винаги в клиповете си съм била една и съща. Затова и всеки на улицата ме разпознава.

- В началото на кариерата си беше с тъмна и къдрава коса, след което започна да ходиш с права и светла…

- Такава си ми беше естествената коса на мен. След като родих двамата ми сина, косата ми се изправи и започнах да я изсветлявам. Много трудно ми беше да започна с тези промени във външния си вид. В началото на кариерата ми нямаше гримьори и фризьори, които да се грижат за нас. Сами се гримирахме и си оправяхме косите. От доста години съм с изправена и светла коса. Така ме запомниха и хората. Затова сега реших да попроменя нещо и да сложа перука. Отива ми и изглеждам по-секси и предизвикателна. Но не съм готова наистина да си променя косата, защото си се харесвам със светлия цвят. Освен това смятам, че една жена изглежда по-женствена с дълга коса, каквато е моята. Не бих посмяла да направя толкова драстична промяна с външния си вид.

- А искаш ли бебе? Готова ли си да станеш майка за трети път?

- Чувствам се щастлива и удовлетворена от моя живот до този момент. Никога нищо не се знае. Може пък съдбата да ме изненада и човекът до мен да пожелае и да ме убеди, че иска, току виж се случи.

- Наскоро в интервю сподели, че си правила аборт още преди да родиш двете си момчета. Трудно ли го преживя?

- Дори и с теб като си говорихме преди интервюто, ми каза, че си бил шокиран от признанието ми. Същото казаха и други хора, защото никой не си признавал такова нещо. Аз съм открита и честна, не смятам, че трябва да лъжем и да баламосваме. На всеки се е случвало и не виждам какво толкова е станало, като съм признала съкровена случка от моя живот. Тежко го преживях, защото това беше моята първа любов. По това време бях на кръстопът в живота си, трудно беше това моето решение. Защо да не призная и защо другите го крият, когато почти на всеки от нас се е случвало. Така или иначе животът ми трябваше да продължи и аз го направих. Това беше първата ми бременност, бях още малка – на 23 години. Някои ще кажат, че не съм толкова малка, но аз се чувствах като дете. Този мъж се оказа, че не е за мен, след като иска да ме промени и да ме откаже от това, което най-много обичам. След като ме е харесал, той ме приема такава каквато съм и няма право да иска да се променям. Опита се да ми отнеме това, което обичам да правя и е мое призвание в живота – да пея. Учила съм дори за това нещо, ходила съм на уроци по цигулка и солфеж. Подготвила съм се да бъда певица, решението не е взето от днес за утре Аз съм от музикално семейство и натам ме е водил целият ми съзнателен живот. Обичах го, знаех, че и той ме обича, но в същото време иска да ми отнеме живота и моето бъдеще. Реших, че трябва да се разделим и да направя аборт, за да продължа напред. Нищо не свършва с един аборт. И не е убийство, както казват някои.

- Няколко години по-късно ти се случва подобно нещо с твоя съпруг Борис, който също те откъсна за кратко от музикалната сцена…

- Разликата е там, че Борис никога директно не е казвал какво иска да направя. Той е изключително хитър и манипулативен, много добре знае как да обработва хората и те да направят това, което той иска, но да стигнат сами до това убеждение, все едно са взели сами решението. В последствие започнах да се усещам, че той по този начин ме работи. Отказах се от кариерата си в Сърбия, започнах да намалявам участията си в България, да пускам по-рядко песни, в един момент каза, че заминаваме за Израел… Аз дори не се съпротивих, имам чувството, че съм била омагьосана!

- Би ли вдигнала голяма пищна сватба, след като това не ти се случи с предишния ти мъж, с когото подписахте по дънки?

- До този момент никога не ми е било приоритет да подписвам и да правя сватби. Но сега в клипа на новата ми песен се видях с булчинска рокля и много се харесах. Ако един достоен мъж застане до мен и ме пожелае толкова много, че да сключим брак – на драго сърце бих го направила! Да се почувствам като в приказка. (смее се)

- Преди Борис или след раздялата ви получавала ли си предложение за брак от някой мъж?

- Преди Борис съм получавала много предложения за брак. А от раздялата ни е минало малко време. С него бяхме 15 години заедно, това е много дълъг период. Била съм отдадена изцяло и единствено на този мъж и се надявам, докато съм била в България и той да ми е бил верен. Имахме една приказна любов. Имах чувството, че не живеем в реалността. Най-щастлива съм се чувствала тогава, когато всички живеехме заедно в България. Нищо не ме е притеснявало, нищо не ми е липсвало, чувствах се свободна. Той ми даваше тази свобода, никога не ме е принуждавал да правя нещо, което не искам. Но като се замисля, той е изключителен психолог и знае с всеки по какъв начин да действа. Знае, че като ми каже нещо заповеднически, няма как да се случи, веднага ще се опълча, от малка съм бунтар. Усетил е как може да действа с мен. Но да не се връщаме толкова назад във времето, важното е, че животът продължава, правя нови песни, бях на романтична почивка в Гърция на самотен остров и си изкарах страхотно.

- Дочух аз, че в момента има човек до теб. Децата ти приемат ли го?

- Не смятам да запознавам все още никого с него. Важното е, че аз се чувствам добре, дава ми любовта и вниманието, от което имам нужда. Имам нужда от любов, която да ме вдъхновява да работя. Ако няма любов трудно се получават нещата на един творец. Чувствам се добре и няма нужда да правя този човек известен, още повече след горчивия опит от предишната ми връзка. Там всичко беше на показ, говорех открито за нашите отношения, а по този начин се събира много негативна енергия. Предпочитам засега да не казвам нищо.

- Случилото се с Борис не те ли направи по-предпазлива и недоверчива към мъжете?

- Би могло да се каже, че съм станала недоверчива. Но аз не спирам да вярвам в любовта, въпреки че съм разочарована от много неща и събития. Родена съм за друго време явно, защото сега всичко е толкова комерсиално – никой не търси любовта, а аз съм точно обратното. Търся си я и я очаквам. Искам да обичам и да бъда обичана.

- Срамуваш ли се от сълзите и често ли ти се случва да изпаднеш в такова състояние? Пред кого показваш слабостта си?

- Навремето почти не ми се е случвало да плача, показвала съм стабилен и силен характер. Моята майка ме познава най-добре и знае, че когато се разплача, значи наистина ми е много тежко. Винаги съм стискала зъби, не съм показвала слабост. И колкото по-тежко ми е, толкова повече се усмихвам. Само най-близките ми познават по очите дали съм щастлива или тъжна. Всичко се чете по моите очи, като отворена книга съм. Незнайно защо, но в последно време станах много чувствителна. Дори ми се е случвало на филм да плача. Няма нищо срамно от сълзите. Впечатлявам се дори когато мъж се просълзи. Това за мен означава много. Защо да не плачат мъжете?! И те имат чувства, и те имат нужди, сълзи, страдат… Сълзите в мъжките очи означават много.

- Кое смяташ за своя най-голяма грешка?

- Не съжалявам за нито едно нещо, което ми се е случило в моя живот. Минала съм през какво ли не, нищо не ми е дадено даром… Всяко едно нещо ме е учило малко или много. Поучила съм се от грешките си и не ги повтарям. Харесвам живота си. Доволна съм, че така ми се е стекъл животът, че работя това, което ми харесва и ми доставя удоволствие. Дори и нещата, които ми се случиха в личен план, не могат да ме натъжат толкова, защото от тази връзка са се родили двете ми прекрасни момчета Борис и Аспарух. Това са двете мои най-големи съкровища и най-голямо постижение. Старая се да бъда колкото се може повече с тях, да ги поучавам и подготвям за живота.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ, в. "ШОУ"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?