Следвайте ни

Разтърсващо ВИДЕО: Борис от Пловдив покори "България търси талант"

viber icon

Момче от Пловдив просълзи цяла България в снощния епизод на "България търси талант" по bTV. Борис Бъндев, който разказа драматичната история на своя живот и езика на глухонемите, получи златен бутон от Любен Дилов-син, който е известен като цербера в предаването.

Сцената на шоуто по бТВ бе обсипана със златни листчета, а глухонемият баща на Борис се обля в тихи сълзи.

Момчето разказа своята лична история чрез жестов превод по един уникален и трогателен начин! Той е дете на глухонеми родители и е израснал в семейство на глухи хора, а неговата мисия е “повече хора да знаят жестов език." Трудната му съдба го е накарала да се чувства сякаш е в безизходица, но помагайки на себе си, той иска да помогне и на много други хора.

“За мен е важно по-малко такива деца в бъдещето да изпадат в такива ситуации", сподели момчето от Пловдив. Това е най-добрият златен бутон, който ми се е случвало да удрям", допълни Любен Дилов-син, който видимо беше развълнуван от историята на чаровния младеж.

“Аз виждам една съвсем друга дарба в теб. Катето каза, че историята я е натъжила, мен пък ме вдъхнови! Аз се възхищавам на хора, които преодоляват трудните ситуации и от тях извличат мотивация, за да продължат напред, и за да постигнат най-доброто възможно", не скри емоцията си и Славена Вътова.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?