Следвайте ни

Разтърсващо! Татяна Лолова издъхнала броени часове преди...

viber icon

За тази вечер е била насрочена първата основна репетиция за мюзикъла "Баща ми бояджията" с участието на Татяна Лолова, заложен в програмата за новия сезон на Софийската опера.

 Царицата на комедията приела с охота предложенията на управата на операта да се включи в мюзикъла и очаквала с нетърпение началото на репетициите. Още повече, че преди да постъпи в "Пирогов" с положителен тест за COVID-19, Лолова се запознала с колектива и горяла от желание да започне работа с новите си колеги.

"Г-жа Лолова идва до операта един-два пъти. Дойде за се запознае с колектива - актьорите, с които щеше да си партнира, режисьор... Както знаете тя е много уважителна и сърцата жена, обича да се среща с хора. Дойде, запозна се с колектива и трябваше днес да дойде отново, за да репетира. За съжаление не успя...", обясни пред ПИК пресаташето на Софийката опера Галина Минчева.

87-годишната актриса издъхна малко след 21 ч. на 22 март, вследствие на мозъчносъдово заболяване. След постъпването й на 6 март, с помощта на медиците коноравирусната инфекция е била преодоляна бързо, но последствията от съдовомозъчната болест и възрастовите изменения в сърдечносъдовата и дихателната система, са пряката причина за смъртта, обясниха от болницата. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Бръм

Бръм

29.03.2021 | 10:03

И какво излезе, че не починала от корона, както естественно всеки знае, това журналюгата, за пари са готови да лижат подметките и пишат какво ли още не. Готови са да опорочат всеки светъл човек. Поклон пред Голямата Татяна Лолова

Отговори
10 1
Красимир Ненчев

Красимир Ненчев

29.03.2021 | 07:38

Нямат спиране и срам пред паметта на тази Велика личност ТАТЯНА ЛОЛОВА.ВСИЧКИ ГОЛЕМИ КАТО НЕЯ ОСВЕН ОТ КОВИТ 19 НЕ СА ПОЧИНАЛИСРАМ И ПОЗОР!!!

Отговори
5 0
Лицемери

Лицемери

29.03.2021 | 00:26

Когато беха живи тези велики артисти, рядко ги споменаваха.А сега се надпреварват медийте да хвалят Татяна.Почивай в мир мила.

Отговори
12 1
БРАВО....

БРАВО....

24.03.2021 | 12:17

ТАНЧЕ ТИ СИ ЗНАЕШ РОЛЯТА ЩЕ Я ИЗИГРАЕШ ГОРЕ...ИМА КОЙ ДА ТИ РЪКОПЛЯСКА ...ТАМ Е ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ИСТИНСКИ ГЕНИАЛНИ АРТИСТИ...

Отговори
55 2
А защо

А защо

24.03.2021 | 12:00

Мисирките тръбиха ,че е починала от Ковид?

Отговори
28 17

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?