71

Разтърсващо признание: Цитиридис разкри тежка лична драма

Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък. Сега няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден.

"Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя... Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда", признава Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.

За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не - кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море.

Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат.

"До преди година и половина оцелявах на нудъли - онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа...", шегува се Николаос, пише "Галерия".

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Никой

Никой

11.02.2023 | 10:59

Не се интересува от драмите на този.

Отговори
1 2
Наш ко Цитиридис

Наш ко Цитиридис

11.02.2023 | 10:40

Излъгах, купих две печени пилета на жината дадах,, трътките,,.. на детту, баджаци те,, на мене,, другото,,.... мъжът заслужава повече да,, еде,,....!

Отговори
0 0
Не 25 години сляпа, а цял живот такава

Не 25 години сляпа, а цял живот такава

11.02.2023 | 10:18

Добре, че вече си преминал на хубава храна, аз пак,, нагъвам,,,, ляп,,....!

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?