46
Следвайте ни

Разпад във "Фермата": Жените скубят коси заради този финалист СНИМКА

viber icon

Напрежението се покачва дни преди големия финал във "Фермата". Вече е ясен първият финалист и кандидат за стоте хиляди лева в седмия сезон на шоуто. След като три месеца бъхта в стопанството, дои кравите, рина обора и се би мъжки на Арената, бизнесменът Пламен се изстреля до последната права. Припомняме, че на 18 декември най-желаният ерген в риалитито ще се бори за титлата и тлъстия чек срещу още един мъж и две жени, чиито имена ще станат ясни до броени дни.

Успехът на плейбоя от Ябланица обаче разлюти някои от конкурентите му. "Мишок!", изсъска по негов адрес козметичката Мартина. Според нея мускулестият Пламен не е показал достатъчно мъжество като си е избрал твърде слаб съперник за последния двубой на Арената - дребничкия емигрант Костадин.

Тази вечер започна и последният мъжки дуел между актьора Кирил и IT милионера Стефан, а във вторник ще стане ясно кой от двамата ще бъде вторият мъж на финала, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Никога

Никога

16.12.2021 | 16:38

Не съм гледала Ферма с толкова ниско качество на участници. Изрод до Изрода начело с ИВАЙЛО И КИРИЛ , тях няма да коментирам повече, защото не са хора изобщо. Дано да им се случва в живота всичко, което правят на други хора седящи на една маса с тях. !!! Останалите участници според мен са хора без достойнство, чест и доброта. Естествено само и единствено ВАНЯ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ В ТАЗИ ФЕРМА. И МИСЛЯ , ЧЕ ТЯ ЕДИНСТВЕНО ЗАСЛУЖАВА ГОЛЯМАТА НАГРАДА !!! И още нещо! Андрей и Иван съвсем са изпростели. И са си повярвали , че са безсмъртни . ДА , АМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТОВА ИНФАНТИЛНО ХИЛЕНЕ НА АНДРЕЙ С ШИРОКО ОТВОРЕНА УСТА И ПОДСКАЗВАНЕТО НА СИМПАТИЗИРАНИЯ УЧАСТНИК В ДУЕЛ Е ОТКРОВЕНО ОТБЛЪСКВАЩА ГЛЕДКА И...........НЕ САМО ДЕ....ХА ХА ХА .......

Отговори
7 2
Гост

Гост

16.12.2021 | 01:23

Кирил трябва да спечели, а не Пламен и Ваня наркоманката. Дали не взема от забранените наркотици. Стефан не успя да докара родителите си в София. Милионер си, купи им от печалбата. Кво ги държиш в Смомян. На колко години е Стефан. От учене е превъртял, с тая математика все цифри бълнува. Освен с Ваня, тя е от Банкя, може да те финансира. Кирчо стискамети палци.

Отговори
2 12
Пепи

Пепи

14.12.2021 | 22:44

Дано Ваня да спечели Фермата 7. Много тормоз от страна на Киро и Ивайло понесе тя. И стоически издържа със силен дух и воля на тормоза от страна на двамата антиджентълмена, или злобни урода. Ивайло на дуела на Стефан казваше "Падни" няколко пъти и той падна. На Ваня на дуела с Теодора, казал "Умри" до Ралица и Георги и Ваня падна на главата си и преди това още един път в същия дуел.

Отговори
17 2
Адолф

Адолф

14.12.2021 | 21:48

Защо допуснахте циганина и останалите олигофрени да квичат там и да изнервят атмосферата? Не е честно, драги пияндурници.

Отговори
21 2
Никога

Никога

16.12.2021 | 16:40

И кой е циганин във фермата, че не зная?...

Отговори
2 0
Симо

Симо

14.12.2021 | 19:54

Тая жена е от тези-простите

Отговори
13 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?