49

Разочарованието е двойно: Диана Димитрова разкри защо няма да прости на Калин Терзийски

Актрисата Диана Димитрова, която уж обеща да не коментира повече собствената си личност и казуса около побоя от все още официално неназован от нея колега, не се стърпя и пак се включи с коментар във фейсбук, пише hotnews.bg.

Този път тя коментира мненията по неин адрес на бившия си любовник писателя психиатър Калин Терзийски и на криминалния психолог Тодор Тодоров. ''Мълчанието е злато''- казва народът и ''Преклонена глава, сабя не я сече''. Мисля си да, но май зависи от ситуацията. Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран ''от кол и въже'', тръгва да си прави реклама, без дори да няма нищо общо с разследването. Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му...", казва Диана очевидно по адрес на Тодоров.
 
"Писателят Калин Терзийски тръгва и той за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка. 2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми.


Преди дни Калин Терзийски, призна, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет с кръв. Той с изумление установил, че ръждиво-кафяво-червената боя върху листа с неговия образ, който тя му връчила в плик, е всъщност кръв. Терзийски е посветил цял роман на романа си с красивата актриса. В "Любовта на 45-годишния мъж", чието действие се развива през 2012-а, той описва страстта си към съвсем младата тогава студентка от НАТФИЗ, нашумяла наскоро не само с ролите си, но и с разтърсващото си признание, че е била бита от свой колега. Жокерите, които Диана Димитрова даде през последните две седмици насочват към Юлиан Вергов. По думите на Калин Терзийски двамата се запознават на премиерата на негова пиеса, но преди това начинаещата актриса му изпраща покана за приятелство във фейсбук, с която поласкава мъжкото му и творческо его.


"Бях влюбен като куче в нея", сподели известният белетрист. Той обаче уточни, че "Диана има брутален характер", което ни най-малко не оправдава насилието над нея. "Тя е подложена и на психически тормоз след изповедта си", смята Калин Терзийски. В "Любовта на 45-годишния мъж" писателят описва и как преподавател на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал само като я зърне в коридора.


Според психолога Тодор Тодоров пък Диана Димитрова има склонност да преекспонира, което ясно личи от вербалните ѝ и невербални прийоми, с които актрисата си служи, а те по никакъв начин не си кореспондират - ясен признак, че даден човек не говори истината. "Когато един човек не отговаря директно на въпросите, а използва препратки, отговаря на въпроси, които на практика не си му задал, това много често е индикатор, че той прикрива значима информация", допълва още специалистът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Сашето

Сашето

23.12.2022 | 01:15

ТЕРЗИЙСКИ беше споменал че рисувана с кръв , защо никой не я попита от къде е взела тая кръв ,може би е събирала всеки месец, когато е в цикъл ,или е купувала живи петли от пазара ,малко вещарско ми звучи това рикуване с кръв ,такива са ги горели на кладата ,ама тая е от модерните съвременни вещици, съсипва живота на хората да едното еб.не,че не я искат, ами наДунав мост има място,голяма реклама си направи вече та хората им писна от тъпотии

Отговори
2 0
От тези

От тези

19.12.2022 | 05:40

нейни случки , вече ми е много известна . Разбрах , че е яла много неща , за съжаление някои нездравословни .

Отговори
9 0
Наблюдаващ

Наблюдаващ

19.12.2022 | 04:30

Рисува с кръв.... На кладата и повече да спрете с това недоразумение на природата...

Отговори
9 0
Ей моме ,

Ей моме ,

18.12.2022 | 22:03

моме , прекаляваш вече . Спри се малко , огледай се и вземи се задоми . На България са И нужни ДЕЦА !!!

Отговори
8 0
Това

Това

18.12.2022 | 16:42

не е тя . Друга някоя е . И грима е нискокачествен .

Отговори
6 0
Много

Много

17.12.2022 | 09:12

противно същество. Грозна, луда, нахална. Историята й е лошо скалъпена. Кой се опитва да заблуди?

Отговори
20 3
Офффффф

Офффффф

17.12.2022 | 07:27

Писнами от тази кой се интересува от разни драми .

Отговори
23 1
1234

1234

16.12.2022 | 21:54

Диана не е наред.Терзийски е психиатър, да го потърси за помощ, или доктор Цветеслава Гълъбова.Тая жена има спешна нужда от специализирана помощ.Иначе е опасна за обществото.

Отговори
32 2
Юлия

Юлия

16.12.2022 | 17:36

Нещо взе да ми писва от тая помия. Има нещо прикрито в тая особа. Не я харесвам. Не одобрявам насилието, но смятам, че истината е някъде другаде. Айде стига с тая Диана.

Отговори
43 1
45 годишен творец алкохолик

45 годишен творец алкохолик

16.12.2022 | 16:22

и млада студентка, отдадена на изкуството. В творческите среди е така.

Отговори
24 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?