Следвайте ни

Разнищиха Кейт Мидълтън, ето тайната й

viber icon

Експерт по цветна терапия (алтернативен метод, с който благодарение на различни цветове, гами и нюанси специалисти лекуват хора) анализира цветовете на тоалетите, избирани от херцогинята на Кеймбридж и тяхното тайно значение. 

Публичните изяви на Кейт Мидълтън бяха анализирани от специалиста Жул Станиш. Оказва се, че най-често тя носи сини дрехи. Херцогинята се е появявала с този цвят 24 пъти от януари 2019 година досега. 

"Той навява мисли за спокойствие, нежност, мир и стабилност. Чрез него Кейт иска да изгради образ, с който да вдъхва доверие, нежност и честност", коментира експертът.

Според Станиш, Мидълтън предпочита да носи и зелено през студения сезон, както и при пътувания в чужбина, по-специално при визитите си в Ирландия, където този цвят е национален символ. 

"Зеленото придава приятелско и искрено излъчване на Кейт, като същевременно подчертава интересите й към екологията и защитата на околната среда", обясни мъжът. 

На трета позиция се нарежда белият цвят, който 38-годишната съпруга на принц Уилям често избира за спортни събития. Така например през 2019 година тя игра крикет. 

Следващ цвят, по честота на носене при Кейт е черното. Тя залага на него главно за вечерни събития.

Според специалиста прави впечатление, че Мидълът обича да носи червени дрехи за специални поводи. През 2019 година тя е забелязана да носи виненочервена рокля по време на един от британски празници. "Червеното се откроява от тълпата и зарежда с енергия", смята Станиш. 

Отбелязва се, че в гардероба на херцогинята има и тоалети от лилаво и розово. 

Най-рядко съпругата на принц Уилям може да бъде забелязана да носи оранжево. "Може би смята този цвят за прекалено ярък, но пък е възможно да го носи, когато е насаме със семейството си и далеч от любопитни очи", отбелязва експертът, пише жената блиц.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?