49

Размисли и страсти: Стефан на Гала избухна неочаквано за рождения си ден

Любимият на Гала - Стефан остаря с още година, което едва ли го притеснява, но и той като повечето хора се отдаде на размисли и анализи за живота по случай празника си.

„Вчера имах рожден ден, не съм го обичал никога. Вълнението е по-скоро у дъщерите, семейството ми, но някак не успявам да се заразя. Виж, днес си беше страхотен ден. В името на инстаграм премъдро менторство заръчвам за поколенията: винаги мигачът да предхожда спирачката, НИКОГА лед в хубаво уиски (в гадно може, за размиване).

И накрая: НАЙ-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ (или поне в топ 5) е тая - предполагам американска - притча, за зоната на комфорт. Как ако не я напуснеш, не се развиваш, все си по течението... Ами НЕ. Всичко, което правим, е, за да си устроим зоната на комфорт. Любов, спорт, работа, хоби... В нея се развиваме, за да я направим по-голяма, достигаща до повече сектори. За какво, по дяволите, да я напускаме? Развитието е точно в нея!“

Това сподели любимият на Гала навръх рождения си ден и явно, за да запази зоната си на комфорт  заведе своята половинка в луксозен комплекс в Пирин.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Карък

Карък

20.04.2022 | 22:41

Тоя кърлеж пак се изока

Отговори
0 0
Шани

Шани

20.04.2022 | 06:39

По голям кухавел от този няма.Кой се интересува от неговия рожден ден и къде ще заведе дъртата си половинка.

Отговори
3 0
Буца

Буца

19.04.2022 | 15:11

Празни приказки без смисъл от един известен покрай Гала . С нищо друго не е значим.

Отговори
6 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?