46

Размерът няма значение: Алекс унищожи Даниел, истината боли

Сравнението определено не е в полза на бившия й, шушукат из нета

Алекс Богданска се разведе, преживява тежко този период и това решение в живота си, но по всичко изглежда, че продължава смело напред. И, разбира се, не й липсват ухажори.

 Откакто е без Дани Петканов в живота си, моделката не крие, че е затрупвана от внимание и щедри подаръци. А поредното потвърждение се появи наскоро в профила й в социалните мрежи.

Снимката с 1001 рози, които Богданска получи в Гърция, също бързо обиколи публичното пространство. Този път обаче, изненадата е доста по-щедра, макар и опакована в малка кутийка. Размерът в случая няма значение, защото малката кутийка е поставена върху лъскав червен автомобил.

Какво точно иска да каже или пък да покаже Алекс Богданска с тези снимки, тепърва ще става ясно. Но вероятно на Дани Петканов отдавна трябва да му е станало ясно, че по вече бившата му изгора и майка на детето му въздишат доста мъже. Засега тя не е дала зелена светлина на никого от тях, но кой знае - в даден момент нечия упоритост може и да бъде възнаградена, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?