Следвайте ни

Размаза го! Кралицата с подъл удар срещу Меган и Хари

viber icon

Бившият иконом на принцеса Даяна, който е служил 21 години на кралското семейство, Пол Бърел редовно коментира събития от живота на роялите. В последно време той е считан за експерт по кралските въпроси и хвърля светлина по много детайли от отношенията между британското семейство. Сега Бърел е решил да разкрие нещо шокиращо, което Елизабет II предприела срещу Меган и Хари.

По думите на експерта тя е поставила ултиматум на Хари, а скоро той ще се наложи да живее с последствията от избора си.

Всъщност Пол не крие, че се възхищава от постъпката на кралицата към внука й и съпругата му Меган Маркъл. Според него тя е поставила ултиматум на принца, защото той предпочита жена си пред кралските задължения и тези към останалите членове на семейството си.

Бърел разкрива, че Нейно Величество лично е предупредила Хари, че ако той се откаже от кралските си задължения, ще загуби не само пари, но и нейната подкрепа.

"Хари пита баба си дали може да печели пари, докато живее отделно от кралското семейство. Той искаше да запази военните си звания, униформи и марка. Но отговорът на кралицата бе мъдър - не може да си напуснал семейството с единия крак, но да останеш с него в другия", казва Бърел.

По думите му това поставило труден избор пред Хари. 

Той ни най-малко обаче не осъжда Елизабет II. Напротив. Вярва, че тя е постъпила правилно и мъдро и въпреки всичко е поканила Хари да остане при семейството и роднините си, както и при народът, който много го обича, но принцът е отхвърлил това предложение.

Все пак Хари е решил да избере със сърцето, а не с главата си и да тръгне след жената, която обича. Можем ли да го виним за това, пита експертът./jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?