46

Разликата в годините ли ги раздели? Деси Слава каза защо приключи с Благой

Ангелогласната певица разкри за най-болезнените моменти във връзките си, както и причините за раздялата с Благой

"Имах един много тежък момент с бащата на първото ми дете. Големи неразбирателства. Отидох в Америка буквално при чужди хора. Молех се да се върна в България и молитвите ми бяха чути. Този период беше шокова депресия и огромен тормоз за мен", спомни си миналото фолк дивата, визирайки отношенията си с Михаил, бащата на сина й Майки.

Този период обаче е следван от още един провал. "След това направих една музикална телевизия, в която вложих всичките си пари, след това нямах дори и за клип да направя. Може би много хора не знаят, че аз бях въвлечена в една измама от човек, който ми беше представен от мои близки, които обаче и те са били подведени. В един момент се оказа, че само аз съм влагала в тази телевизия, която фалира. По принцип не е трудно човек да ме излъже, нали съм си рибка", признава певицата в интервю за Нова телевизия.

Като дете на разведени родители, тя никога не е искала да се проваля в това, а да гради мечтаното семейство. Уви, съдбата и поднася раздяла след раздяла с бащите на децата й. "Беше много трудно за мен и двата пъти. Много пъти съм го мислила, много пъти не съм си казвала, че не съм щастлива и хоп да сложа край. Не е важно да уточнявам дали аз съм взела решението за тези раздели", заяви Деси.

 
"Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни заради огромната разлика в годините. Но не това беше причината. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина. Аз съм една по-спокойна, по-мудна, не бързам за никъде, времето и всичко е пред мен, въпреки че съм живяла повече от него. Докато при него трябваше постоянно да има една напрегнатост. "Ама как така, нали ти трябваше една минута, те станаха две. Как може..." или битовизми от рода на "Защо не си видяла тази троха в кухнята?". Това постоянно ме потискаше наред с други подобни ситуации. Аз пък съм изключително чувствителна и за най-малкото нещо почвам да плача, да ми се насълзяват очите. А той пък реагираше: "Оф, какво пак цивриш..." За него това са излишни драми, той никога в живота си не е плакал. Само когато детето ни се роди, той присъстваше на раждането, след това каза, че само една сълза му се е отронила от очите", разказва на дълго за отношенията си с последния мъж в живота й Деси Слава.

"Официално и неофициално съм сама. Не знам дали съм готова за нова връзка. Искам да намеря себе си с нови очи, нов поглед към живота. Искам нещо красиво да ми се случи", не скри очакванията си звездата, цитирана от "Хотнюз".

Тя не отрече, че проблема с килограмите й е болна тема. Ставало въпрос обаче за здравословни проблеми, които не уточни. "Много труден период е момента с килограмите ми. Много ми беше тежко и тъжно, когато трябваше да чета нападките за телосложението ми. При мен е здравословен проблем. Вече започнах психически да се чувствам по-добре", каза още Деси.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?