1553

Различните видове брада разкриват мъжкия характер

Не очите, брадата разкрива какъв характер крие мъжът срещу вас. Не вярвате ли? Ето какво разкрива тя, брадата...

Брада върху цялото лице

Брадата върху цялото лице придава мъжественост и самоувереност. Тя е знак, че притежателят ѝ има високо самочувствие и обича да бъде център на внимание. Той знае какво иска, фокусиран е върху целите си и винаги ги постига.

Тридневната брада

Тя е най-често срещана. Придава една небрежна прелест, казва "аз съм готин тип", мачо, абе въобще - мъж та дрънка. От друга страна може да бъде знак, че притежателят ѝ действа по-скоро спонтанно и не е обича да му налагат ограничения. Освен че са независими, мъжете с тридневна брада често са любознателни и притежават авантюристичен дух, пише Obekti.

Мустаците

Казват, че са любими на традиционалистите и благоприличните. Мъжете с мустаци са истински чаровници и кавалери. Мъжете с мустаци са надеждни, с положителна нагласа към живота. Можете да разчитате на тях.

Козя брадичка

Козята брадичка е тип брада, каквато често предпочитат мъжете-бунтари. Изглеждат самонадеяни и обичат да поемат рискове, но ценят своята самостоятелност и себереализация.

Катинарче

Брадата тип катинарче подхожда еднакво както на типичния мачо, така и на по-сладникаво изглеждащия мъж. И едните, и другите са малко суетни и се грижат еднакво старателно и за облеклото си, и за начина, по който поддържат брадата си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Това

Това

10.02.2024 | 07:50

Проучване е пак на някой докопал пари за поредната безсмислица .

Отговори
5 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?