3906

Разкрития за здравето на Кейт Мидълтън: Има ли светлина в тунела след диагнозата рак, проговори приятел на принцесата

Продължителното отсъствие на Кейт от светлината на прожекторите разпали множество конспиративни теории за нейното здраве, които бяха спрени едва след като тя сподели диагнозата си със света

 

Кейт Мидълтън вижда светлината в края на тунела. Принцесата на Уелс е „преобърнала процеса“, лекувайки се след поставената ѝ диагноза рак, според семеен приятел на Кейт.

 

„Голямо облекчение е, че тя понася лекарствата и всъщност се справя много по-добре“, заяви семейният приятел пред Vanity Fair във вторник, предава "Вести".

 

Той добави, че здравната битка на Мидълтън е била „много предизвикателен и тревожен момент“ за кралските особи, но нейното непосредствено семейство и съпруг, принц Уилям, са се „сплотили около нея“.

42-годишната принцеса обяви през март, че е била диагностицирана с рак и е подложена на химиотерапия.

 

Тя не разкри какъв вид рак има, но сподели във видео съобщението си, че болестта все още е в „ранен стадий“.

Последната официална публична изява на Мидълтън беше през декември 2023 г. за коледната църковна служба.

Дворецът Кенсингтън обяви следващия месец, че тя е претърпяла „планирана коремна операция“ и ще бъде хоспитализирана.

Въпреки това, продължителното ѝ отсъствие от светлината на прожекторите разпали множество конспиративни теории за нейното здраве, които бяха спрени едва след като тя сподели диагнозата си със света.

 

Преди обявяването ѝ, принцесата беше забелязана навън само няколко пъти.

Първото ѝ виждане беше през март, когато беше заснета да седи на пътническата седалка на черен джип, докато майка й Карол Мидълтън шофираше близо до замъка Уиндзор.

По-късно тя беше видяна на фермерски пазар с принц Уилям.

Наскоро източник сподели, че Кейт няма нищо в календара си до края на годината.

 

„Ключовото нещо за нея сега е да избягва всякакъв вид стрес или безпокойство и просто да се заеме с работата да се подобри“, каза вътрешен човек пред Daily Beast, добавяйки, че двойката ще прекара лятото в Амнър Хол с трите им деца.

 

Докато си почива от работните задължения, Кейт продължава да се занимава с благотворителност. Помощник разкри, че принцесата е прочела доклад, издаден от Кралския фондационен център за ранно детство, и е била информирана за констатацията му.

Дворецът обаче подчерта, че това не означава, че Кейт скоро ще се върне на работа.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?