Следвайте ни

Разкрития в bTV! Марина Цекова проговори за заместника на Хекимян

viber icon

Наследникът на Антон Хекимян в сутрешния блок на Би Ти Ви, Златимир Йочев, се събра в една телевизия с жена си само месец и малко след нейното назначение в същата медия. Новинарката Марина Цекова направи изненадващ трансфер от Нова тв при конкуренцията малко преди чешкото ръководство да отстрани Венелин Петков и Гена Трайкова като директори на нюзрума, пише pik.bg.

След дълго умуване кой да заеме мястото му в "Тази сутрин" и след като фаворитката Мария Цънцарова отказа заради двете си малки деца, Хекимян се спря на колегата си в сутрешния блок на "България он Еър".

"Аз съм най-неподходящият човек да отговори на въпроса защо Хекимян видя именно в Злати най-подходящия човек. За мен Злати е бил и ще бъде най-добрият. Може би, от тази гледна точка, не съм изненадана от решението на Антон Хекимян. Но аз съм предубедена", коментира Цекова назначението на мъжа си в Би Ти Ви. 

Марина, която е носителка на титлата "Мис ТВ чар", и Йочев живеят на семейни начала, а преди две години станаха родители на момиче - Тамара. Досега, заради ангажиментите си в различни медии, прекарвали малко време заедно, но сега поне ще споделят едно работно място.

"Ние живеем в тази реалност от доста време и се справяме с помощта на семействата ни. Злати се прибира около обед, а аз излизам в късния следобед, така че имаме дълги часове заедно. Не е лесно, но и двамата много се стараем да открием своя баланс. Той е резултат от обстоятелствата, но и от много старание, работа и понякога - жертви от наша страна. За щастие сме възпитани никога да не приемаме семейството си като даденост и се стремим то никога да не се превърне в такова", заяви още Цекова в интервю за "Дир.бг".

Коментари (7)

Бунтата

Бунтата

04.03.2021 | 17:52

Наши и ваши!!!! Арменеца (Хекимян),думка на Злати жена му-не разбрахте ли!!!!!

Отговори
2 0
Биби

Биби

04.03.2021 | 15:21

Чудя се как така се примирявате - вие интелигентни красиви жени да живеете, да раждате деца, без да пожелаят вашите партньори или не знам как да ги нарека да се оженят за вас. Това е абсолютна недобронамереност и незачитане към вас. Някои имат и по две деца и вече големи, както е и спортната журналистка на бтв - интелигентна красива жена направила такъв компромис със себе си. Непонятно е за мен.

Отговори
2 0
Таня Христова

Таня Христова

04.03.2021 | 14:03

Т НА ЗЛАТОМИР Е НЕЯСНА, БИЛЯНА Е ОК

Отговори
0 0
Таня Христова

Таня Христова

04.03.2021 | 14:01

Не е ясна дикцията на Златомир, Антон беше по добре. Биляна е ОК

Отговори
2 5
Ани

Ани

04.03.2021 | 13:32

Г-жа Цънцарова прави същото, но много по-елегантно...

Отговори
4 0
Ани

Ани

04.03.2021 | 13:27

Г-н Йочев и неговата партньорка г-жа Гавазова са направо плашещи в ефир. Те така яростно се нахвърлят върху нещастния „интервюиран”, че той изпада в шок и бива разпердушинен за отрицателно време. Най интересното е, че те сякаш се състезават кой от двамата е по злобен! Ха ха ха Г-жа Цънцарова също е змийче, но го прави много по-елегантно.

Отговори
3 5
Ани

Ани

04.03.2021 | 13:18

Г-н Йочев и партньорката му г-жа Гавазова са направо плашещи в ефир. Те се нахвърлят така яростно срещу бедния „интервюиран”, че той изпада в шок и бива разпердушинен за нула време. Най интересното е, че те сякаш се съревновават кой е по злобен! Ха ха ха

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?