Следвайте ни

Разкритие в bTV! Цитиридис криел тежка семейна драма

viber icon

Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък.

Сега няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден. "Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега.

Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа. Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания.

Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя... Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда", признва Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.

За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не - кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море. Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат.

"До преди година и половина оцелявах на нудъли - онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа...", шегува се Николаос, пише Галерия. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Дани

Дани

19.02.2021 | 15:38

Цитиридис трябва да е горд ,че е българин,че има страхотна майка българка! Но често от екрана прекалява да се определя като грък и дразни! Не знае баща си,не знае гръцки,просто е българин с гръцко име,което може да промени!

Отговори
8 2
:( :( :(

:( :( :(

18.02.2021 | 19:48



Отговори
0 3
:( :( :(

:( :( :(

18.02.2021 | 19:48



Отговори
0 2
:( :( :(

:( :( :(

18.02.2021 | 19:48



Отговори
0 2
ГЪЛАБИНА

ГЪЛАБИНА

18.02.2021 | 20:46

Ей, не те ли засърбя отзад бе говедо, що народ те псува

Отговори
2 0
:( :( :(

:( :( :(

18.02.2021 | 19:48



Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай