Следвайте ни

Разкрита е! Златка Райкова със срамна издънка СНИМКИ

viber icon

Златка Райкова вместо да се харесва, тъй като се намира в най-хубавия си период - бременността, се срамува от себе си заради качените малко повечко килца, пише HotArena. Както е известно, половинката на Благой Георгиев ще става мъжка майка.

"Бяхме казали, че няма да публикуваме снимки на Златка, но за нас това не е нормално", написаха админите на Инстаграм страницата "therealsfw2", която не спира да отваря очите на феновете за това какво реално представляват отвътре и как в действителност изглеждат отвън родните ВИП персони.

Те редовно осмиват половинката на Райкова – Благо Георгиев, но за нея се бяха зарекли да не пишат и коментират нищо, тъй като е бременна и искат да й пощадят психиката. Уговорката не бе спазена, тъй като Златка сама се изложи. Тя непрекъснато се вталява до неузнаваемост с Фотошоп, когато би трябвало да се радва на най-ползотворно качените излишни килограми в живота си.

На една от малкото светски прояви на Райкова лъсна цялата истина, а именно, че моделката съвсем не едрее само на корем, а е заформила малко бузи и повече кълки. За пред аудиторията й в Инстаграм това разбира се е прикрито зад стабилна обработка с програмка за редактиране на снимки. 

Да, но фотосите в страницата на известна фотографска агенция, заснела мероприятието, не са пипнати, благодарение на което измамата на Златка излезе наяве.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Читател

Читател

06.08.2019 | 17:29

Ако мислите ,че Златка Райкова е ВИП персона жестоко се лъжете.И целия Пазарджик е публична тайна ,че е от леките жени (изразявам се учтиво),за да не съм груба в пространството

Отговори
2 0
Писна ми

Писна ми

06.08.2019 | 08:26

Какви са тези клоуни на снимката? Скрийте ги някъде тези недуразумения и не ни ги навирайте непрекъснато

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?