49

Разкрит е! Стана ясно коя е голямата любов на Ралица Паскалева СНИМКА

Актрисата Ралица Паскалева се впусна в предизвикателството "Като две капки вода" заедно със своя колега и ководещ от "Игри на волята" - Димо Алексиев. Дуетът създаде много успешни имитации на сцената и се очерта като сериозен претендент за голямата победа.

Но не Димо, а един друг чаровен господин се оказа, че е голямата любов и подкрепа за актрисата в предаването - синът ѝ Максим. 

Ралица сподели две мили снимки с малкото си момченце, което я е придружило по време на репетициите за "Като две капки вода". "Късметчето ми беше с мен на репетиции" – написа гордата майка.

Максим направо е "откраднал" някои от чертите на майка си като изразителните ѝ очи например. Това отбелязват и феновете в коментарите под снимките: "Много красиво детенце, благият поглед на мама", пише една от коментиращите. 

Широката усмивка на лицето на малкия показва, че на него изобщо не му е скучно и досадно да се потопи в света на известната си майка и да бъде с нея по време на репетициите за шоуто. А дали някой ден това няма да запали искрата към актьорската професия и в самия него?

Ралица, която е позната на зрителите на Нова телевизия също от сериала "Откраднат живот", роди Максим през 2018 г. от любимия си – волейболиста Теодор Салпаров, пише edna.bg.

Любопитен факт е, че детето е кръстено в Йерусалим. "Всичко там е метафизично и не може да бъде обяснено с думи, то трябва да се усети и изживее! Затова, когато решихме, че е време да кръстим Максим, то нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, за да му се поклоним, да походим по земята, по която Той е ходил, и за да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин." – пише тогава Паскалева в Instagram профила си. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Някой

Някой

05.05.2023 | 13:17

С това заглавие че е разкрит, се надявам вече да можете да спите спокойно. Че то голям проблем ако не знаете кой е. Ама само мало, умия тук в тази медия

Отговори
2 0
Не я знам

Не я знам

04.05.2023 | 09:00

и не ме интересува, но ми писна от "актриси" куч.ки. Защо пишете за отпадъци?

Отговори
12 2
За пръв път

За пръв път

03.05.2023 | 15:42

Чета и я виждам тази. А нова тв не гледам от години.

Отговори
7 2
Клер

Клер

03.05.2023 | 20:42

Тази ми е противна откакто застана зад дъртия бияч на жени

Отговори
11 9

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?