Следвайте ни

Разкрихме ги! Защо Митко и Красимира не дойдоха с "Фермата" в Пловдив

viber icon

Двама от емблематичните участници в култовото шоу „Фермата: Нов свят“ не дойдоха в Пловдив  през уикенда. В събота играчи от всички сезони на риалити формата се събраха под тепетата, за да се срещнат със своите почитатели. Водеха ги Иван и Андрей, които пред многохилядна публика в Мол Плаза честваха и своите лични празници – Иван отпразнува 40-годишнината си, а Андрей беше именик.

Същевременно източната част на мола беше преобразена в арена като във „Фермата“, на която се разиграха много атрактивни дуели.

От шоуто в Пловдив обаче липсваха Митко Калайджиев и Красимира Цочева. Тяхната любов пламна по време на риалитито и избуя пред очите на зрителите. Затова в събота мнозина се питаха защо влюбените гълъбчета отсъстват.

„Марица“ обаче разкри къде прекараха уикенда двамата. Наш репортер засече Митко и Краси в Копривщица, където те бяха пристигнали, за да се насладят на фестивала на шопската спържа и суджука. Влюбените не останаха незабелязани. Веднага щом се смесиха с тълпата, дошла да опита свинските специалитети, приготвени в огромно количество, Димитър и Красимира бяха обградени от разпозналите ги хора. Всеки край гигантския тиган и скарите искаше да ги доближи и заговори. Десетки пък напираха да се снимат с тях за спомен. Това не попречи на двойката да опита от цвърчащите вкусотии и червеното вино, което се лееше на корем на празника.

Когато двамата, във видимо добро настроение, се качиха заедно с приятели в черен джип „Мерцедес“ с благоевградска регистрация и три седмици в номера, закъснели почитатели ги спряха насред пътя, за да ги поздравят. Митко, който се возеше на седалката до шофьора, дружески им помаха от прозореца, а Красимира остана скрита на задната седалка.

Оказа се обаче, че известната двойка не си е тръгнала. Малко по-късно черният джип паркира пред китно възрожденско хотелче точно до Музея на хляба и традиционните храни. В него двамата  участници във „Фермата“ останаха да пренощуват заедно с компанията си, а прозорците им светеха до късно през нощта.

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?