71

Разкриха я! Диана Димитрова изпращала голи снимки на щерката на Вергов

Тиражираната информация за кореспонденцията между Диана Димитрова и дъщерята на Вергов провокира вълна от реакции в социалните мрежи, където могат да се видят всевъзможни изказвания по адрес на актрисата. Има и такива, които открито застават на нейна страна, разбира се, убедени, че не всичко е такова, каквото се изкарва.

Според мнозина обаче, актрисата е някаква смесица между луда и перверзна заради всичко, което е изпращала до момента на щерката на колегата си. Става въпрос за съобщения отпреди 5 години.

Информациите гласят, че актрисата не е пращала на 15-годишната Алена само лесбийски съобщения, но и свои голи снимки, придружени с думите: "голите момичета на тати могат да се забавляват и сами". Всичко това е провокирало Юлиан Вергов да удари колежката си, с която по онова време е имал любовна и сексуална връзка. Твърди се, че той обаче не я е пребил, а само я е ударил веднъж, но доста силно, пише "Уикенд".

Разбира се, всяка форма на физическа агресия, особено към жена, е недопустима, но ако всичко останало се окаже непоклатима истина, то ситуацията ще придобие далеч по-грозно изражение от това, което има към момента. Главната цел на актрисата била да нарани Вергов, защото той точно е започвал да се отдръпва от нея.

Засега съдът не вижда нищо нередно в действията на Юлиан Вергов и не го осъди, но това е така само на първа инстанция. Делото продължава и не се знае какво ще извади още от ръкава Диана Димитрова, която няма изкарано даже и медицинско свидетелство.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
защо??

защо??

27.03.2023 | 15:14

всяка форма на физическа агресия, особено към жена, е недопустима И защо???? Та нали сме с равни права? Какво като е жена??? След като си го е заслужила - ще яде бой и толкова.

Отговори
1 0
ха ха ха

ха ха ха

25.03.2023 | 15:57

Вергов да публикува снимките и съобщенията на Диана до дъщеря му,иначе всичко е само празни приказки.

Отговори
9 4
ами,

ами,

25.03.2023 | 15:53

Докато не бъдат публикувани снимки,съобщения винаги ще има спекулации.Вина имат и при двете страни.

Отговори
7 2
Гуньо

Гуньо

25.03.2023 | 14:55

Явно на Вергата: "демокрацията и европейските ценности" са му дошли в повече!

Отговори
14 3
ДъБъ дебил

ДъБъ дебил

25.03.2023 | 14:48

И тая дружка е от нашите чики-рикита!

Отговори
16 2
Рашку

Рашку

25.03.2023 | 15:50

Има нещо гнило,след като пет години се крие "престъплението".Или имаш доблест,или нямаш.Що за отсрочка е това,след като няма доказателството с медицинско свидетелство?Явно,че сърбежът е бил временен,до намиране на друг чесач.

Отговори
13 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?