Следвайте ни

Разкриха неподозираните тайни на първата дама на САЩ

viber icon

Стилистът на Мелания Тръмп разкри любопитни и много лични подробности за първата дама на САЩ. Мордечай Елвау работи с красивата словенка от 13 години.

В интервю за Forward.com Елвау разказва каква всъщност е бившата моделка. 

"Тя е изключително любяща, весела и изключителна", казва той пред сайта. 

Стилистът отбеляза, че когато никой не я снима и около нея няма непознати хора, Мелания се държи по съвсем различен начин. "Бих искал всички да знаят малко повече за истинската самоличност на първата дама, за да разберат, че в живота тя се държи по различен начин.

Мисля, че тя се държи твърде сдържано пред камерите, когато присъства на официални събития. В обикновения живот е по-открита, мека и весела", добавя стилистът. 

Елвау казва още, че когато общува с децата си, първата дама на САЩ е напълно различна. В компанията им не се налагало да се преструва и затова си позволява да се смее и шегува. Влезе ли в обектива на камерата обаче, тя отново започва да сдържа емоциите си, превръщайки се в „желязна дама“.

По думите на стилиста, Мелания често изпитва неприязън към мъжа си. Това обаче не означавало, че не го обича. Враждебността й била предизвикана от факта, че именно заради него е принудена да следва строги правила на публично място и да потиска истинските си емоции.

Като пример той посочва факта, че Мелания често отблъсква ръката на Доналд Тръмп, когато са заедно на светски мероприятия. Подобно действие обаче може да говори и за това, че американският президент, който има доста силни ръце, не може да прецени ръкостискането си.

Мордечай Елвау започва да работи с Мелания, след като през 2005 г. японският Vogue го изпраща в резиденцията на Тръмп във Флорида, за да направи сватбена прическа на бившата моделка. По думите му, по това време Мелания е била известна само като "съпругата на Доналд Тръмп".

"Пътувах сам до Мар а Лаго и си спомням, че си допаднахме. Тя беше много впечатлена от работата ми и  ме попита дали може да ми се обажда редовно. Отговорът ми беше „да“.

Стилистът е категоричен, че откакто Мелания се е превърнала в една от най-разпознаваемите жени в света, характерът и поведението й не са се променили.

Източник: jenata.blitz

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?