49

Разкриха големия победител във "Фермата", мрежата избухна

Броени дни остават до финала на едно от най-гледаните риалити предавания у нас - "Фермата", а големият победител вече е разкрит. Яни Андреев, който спечели третия сезон на шоуто, най-вероятно ще победи и сега, шушукат запознати. Той е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците.

За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници – трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в победител и ще грабне 100 бона.

Според зрителите във фен групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни и Иван. Дали е така обаче, предстои да разберем. „Моят фаворит е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „Фермата“ – трябва да покажеш, че можеш, а не да минаваш между капките. Младите много бъркат – може би от припряност и защото бързат“, заяви преди време в свое интервю най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за победителя.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с победата още веднъж. Той събира най-голямо зрителско одобрение заради своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи, отбелязва Уикенд. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на шоуто.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Най големия

Най големия

06.12.2022 | 10:10

Победител е този който не е гледал това а нещо полезно и смислено. Сутрин н работа по младите безмозъчни колеги гледащи това и слушащи само гнусна чалгия ми надуват главата с това тъпо предаване .Нищо друго не ги интересува .Разни блуткави шоута и чалгия . Тъп....анари до дупка са .

Отговори
2 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?