71
Следвайте ни

Разкриха го! Участник във "Фермата" е милионер, вижте за кого работи

viber icon

Истинска изненада предизвика информацията, че един от участниците във "Фермата" е милионер. 
Скромният, на пръв поглед, Стефан, който е  IT предприемач, сам призна в разговор със строителя Виктор, че е "доста напред" с метериала.

Двамата небрежно си говореха за бизнес и Виктор показа добри финансови знания като сметна  20-те процента собственост на Стефан в IT фирмата с думите: "Компанията ти е оценена на 15 милиона, значи ти имаш 3 милиона".

Предприемачът сякаш въобще не осъзнава размера на успеха си, тъй като предположи, че и Виктор има някаква солидна заделена сума. Стефан разказа, че компанията  му създава софтуер за втората по големина частна чартърна авиокомпания в света, която превозва най-големите звезди, като Новак Джокович и актьора Леонардо ди Каприо. 

Разговорът завърши с предложението му да покаже на Виктор същината на нещата и да го въведе в сферата, което само показва благородството му и това, че не се е взел никак на сериозно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Интелигентен

Интелигентен

17.10.2021 | 22:01

С тези / неприятни физиономии, продуцентите защо не се скрият от света. Защо не се захванат да работят, например в земеделието, да сеят зеленчуци и да копаят. А може и в строителството - като бояджии например. Кой ли им гледа тъъъъъъъъъъъъъпата Ферма ? Аз никога ! Кой им плаща огромните разходи по тази.......Ферма? Не могат ли да се оползотворят за нещо ПО- ПОЛЕЗНО тези пари ? Разходи,...разходи....разходи ...-- ПАРИ ХВЪРЛЕНИ НА ВЯТЪРА. Ами истина има в поговорката:- "Не е луд който изяжда зелника,- луд е който им го дава "!.

Отговори
2 0
Петър Петров

Петър Петров

17.10.2021 | 16:12

Много си е интересна Фермата съчетала е няколко подобни формата Но постоянно рекламират лефскарството и тва я разваля Другото всичко е наред ! И трябва да си силен и издръжлив , само с мазоли в ума , не можеш да спечелиш ...

Отговори
3 2
Таня Христова

Таня Христова

14.10.2021 | 13:32

ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ С ТЕЗИ ГЛУПАВИ РЕАЛИТИ

Отговори
10 5
Митко

Митко

07.10.2021 | 18:12

Кои ли я гледа тая ферма пълна скука..

Отговори
31 12
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

07.10.2021 | 15:46

Пръднах от вълнение

Отговори
30 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?