3906

Разкри в кого е влюбена и показа секси форми! Галка от "Каризма" си пада не по един, а по двама мъже СНИМКИ

Тя разкри в кого е влюбена и показа секси форми! Галка от "Каризма" е ненаситна, оказаха се двама

 

Популярен столичен бар се оказа вчера мястото, където се раздадоха най-много „златни патета“ в цели 15 категории за нова българска музика. Вместо по площадите, където е най-честата им разходка по света, прословутите жълти патета бяха употребени по нашенски във вид на статуетки за нови, току що „излюпени“ и вече стабилно наложили се на поп сцената музиканти, изпълнители, диджеи и клипмейкъри.

Погледите на публиката и на самите организатори на събитието, срутило с младежки замах рамките на клубната субкултура, бяха приковани от раз от две певици с култов статут - Галя от „Каризма“ и Белослава. Бившата дуетна партньорка на Миро призна, че е долетяла от Лондон специално за любимата си БГ банда. „Влюбена съм в „Молец“!“, обяви от сцената Галка, без ни най-малко да се смути от шегичките на водещия Кольо Млякото, за нейната възраст. Клубната младеж реагира бурно на появата на поп звездата, която не се бе вясвала от години на музикални събития в родината. Тоалетът на певицата напомняше за един „скъсен“ Азис от концерта на Тони Стораро, тъй като от черната рокля на сценичната експоловинка на Миро нечия ръка бе „откъснала“ влачещия се на километри шлейф на костинбродския славей. „Какви крака! Нямам думи!“, шептяха си младежи, забили поглед в щедро разголените бедра на Галка. Тя пък, сякаш с помощта на вълшебна пръчица, приличаше едно към едно на поп дивата от началото на кариерата й. До финала известната изпълнителка не спираше да снима любимите си „молци“ и да им прави влюбени муцунки от сантиметри разстояние.

 

В плен на любовта се оказа и поп иконата Белослава. В небрежарски стил, подходящ за дискотека на морския бряг, щерката на именитата актриса Анета Сотирова развъртя на сцената снага на гимназистка. „Всичко отминава, само любовта остава!“, провикна се звездната певица, с което потвърди слуховете за ново романтично вдъхновение в живота си. Белослава остави без дъх, като напрегръща мощно изгряващата си колежка Яна. Нейният дебютен албум и дуетно парче с мега нашумелите „Гена/Жлъч/Гривоговор“ - „Под кожата ми“, обраха „патетата“ в три категории, като самите рапъри също си тръгнаха с отделна статуетка, пише „България Днес“.

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?