4232

Разкри си картите: Красавецът Мастагарков от Игри на волята призна дали има жена до себе си...

"В момента съм свободен, нямам си приятелка, надявам се скоро да срещна, защото вече навлизам във възраст, хубаво е човек да се ориентира към по-приятни неща"

Това призна в ексклузивно интервю за "Фокус" реалити звездата от "Игри на волята" Благомир Мастагарков.

"Откровен съм, напълно съм откровен, нямам си приятелка. Бях свързан с някакво момиче наскоро, в много вестници. Но нямам нищо общо, това са фалшиви новини", заяви Благомир.

Той съобщи още, че е работил като модел с много фирми, компании и фотографи, които го знаят и които го търсят лично. Много скоро е подписал с още една компания, най-добрата в България и ще пробва нещо ново.

Известността не го притеснява.

"Обръщам внимание на абсолютно всички, снимам се с всички и ми е приятно за момента."

За намеренията му в бъдеще каза, че повечето хора се възползват чисто материално от известността, но това не е нещото, което при него е важно.

"Мисля, че в момента това, което правя, тази моя лична кауза, да помагам и да дам добър пример на децата, е нещо, което е най-стойностно, което човек може да направи със собствената си слава.

При мен никога не е имало фикс идеи. Единствената ми фикс идея е, ако мога да бъда здрав, и моите близки да бъдат здрави. Аз съм наистина амбициозен, искам да се развивам, но никога не съм си поставял цели на всяка цена. Защото, когато човек си постави нещо на всяка цена и то не се получи, той може да е силно разочарован. Аз съм имал още като доста по-млад такива тежки разочарования, които ме бяха бутнали доста. И разбрах, че по-добре е да не гледаме толкова надалеч, с малки стъпки към големия връх.

Това, което си пожелавам на себе си, и разбира се, пожелавам и на вашите слушатели и зрители, е преди всичко да бъдат живи и здрави, смирени, любящи, помагащи си един на друг, успешни през Новата година. Едно топло и приятно, уютно посрещане на празниците, за тези, които имат възможност. За тези, които нямат, нека тези, които имат да помогнат. И желая всичко най-добро от цялото си сърце!", каза още Благомир Мастагарков, предаде fakti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Яяяяя тоя

Яяяяя тоя

25.12.2023 | 20:50

Се казвал Благомир най после му рабрах смешното име иначе все на фамилия .

Отговори
1 0
Местиме

Местиме

25.12.2023 | 19:15

Дружно за тоя непознат индивид.

Отговори
3 0
Стига наричахте

Стига наричахте

25.12.2023 | 18:18

Участниците в разни шоу програми звезди .

Отговори
2 0
yry

yry

25.12.2023 | 17:00

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести!. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?